Huidveroudering

Huidveroudering kan worden tegengegaan. Wij helpen u graag. Huidzorg Royale is gespecialiseerd in de meest vooruitstrevende behandelingen die uw huid een jonge, frisse uitstraling geven. Behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Plan onderstaand uw intake in onze praktijk in Leiderdorp. Tijdens de vrijblijvende intake onderzoekt onze therapeute welke behandeling u het gewenste resultaat biedt.

Plan uw behandeling

Daarom kiest u bij huidveroudering voor Huidzorg Royale

Veel mensen zijn niet blij met huidveroudering vanwege cosmetische redenen. Het doel van Huidzorg Royale is om u zich blij in uw vel te laten voelen. Dit bereiken wij door onze missie “Royaal in zorg voor uw huid” ten volste uit te dragen. Als u kiest voor Huidzorg Royale, dan kiest u voor:

  • Algehele huidverbetering, versteviging van de huid en verbetering van elasticiteit
  • Kwalitatief hoogwaardige behandelingen
  • Zowel medisch als cosmetisch opgeleide therapeuten
  • Een persoonlijk behandelplan
  • Uitstekende patiëntzorg
  • Geen wachtlijst

Huidzorg Royale wordt hooggewaardeerd door klanten.

Dat blijkt uit onderstaand gemiddelde rapportcijfer. Klik door naar Zorgkaart voor klant-ervaringen over onze therapie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHuidzorg Royale is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
huidtherapie tegen huidveroudering

Medische & Cosmetische behandelingen tegen huidveroudering

Wanneer we ouder worden, verandert onze huid. Fijne lijntjes worden zichtbaar en de huid voelt steeds minder stevig aan. U kunt last krijgen van plekjes, vlekken en wratjes. Alhoewel vaak onschuldig, kunt u deze veranderingen als storend ervaren. Gelukkig zijn er mogelijkheden om een frisse huid te krijgen met een jonge uitstraling. Huidzorg Royale biedt verschillende behandelingen met de nieuwste technologie die behalve uw huid verstevigen, ook de elasticiteit verbeteren. Dit doen wij met laserbehandelingen, de ME LINE behandelmethode, microdermabrasie, micro needling en peelings. Wilt u de verbetering van uw huid inzichtelijk maken? Wij bieden de mogelijk om tijdens het behandeltraject foto’s te maken. Wij stellen in overeenstemming met u een behandelplan op maat op.

 

Advies bij huidveroudering

Het verouderingsproces van de huid is een normaal proces. Huidzorg Royale voert behandelingen uit waarmee dit proces wordt vertraagd. Uw levensstijl is van invloed op de snelheid van veroudering van uw huid. Wat kunt u zelf doen om het huidverouderingsproces te vertragen? Huidzorg Royale geeft u graag waardevol advies. Over producten die uw huid beschermen, het gebruik van supplementen en wat u in uw dagelijks leven toe kunt passen om uw huid jong te houden.

therapie huidveroudering

Vergoeding zorgverzekeraar bij therapie tegen huidveroudering

Afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden maakt u zeker kans op gedeeltelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar. Huidzorg Royale voldoet aan alle voorwaarden. Huidzorg Royale is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), is BIG-erkend en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van Paramedici. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres.

 

Vrijblijvende intake

Tijdens de intake krijgt u, na een grondige analyse van uw huid en huidstructuur, direct advies over een geschikte anti-aging behandeling. De frequentie en intensiteit varieert. Afhankelijk van het beoogde resultaat en de reactie van uw huid op de behandeling. Dit kan bestaan uit lichtflitstherapie, elektrocoagulatie, micro needling, acnétherapie en camouflagetherapie of een combinatie hiervan. Wij adviseren u direct over de meest geschikte behandeling.

Fractional CO2 laserbehandeling tegen huidveroudering

Huidzorg Royale is speciaal geselecteerd, getraind en gecertificeerd om met de meest geavanceerde fractional CO2 laser van het hoogste niveau te mogen werken. Met verbluffende resultaten op het gebied van anti-aging. Wij laseren veilig en met de grootste zorg. Bij Huidzorg Royale loopt u geen enkel risico op verbranding van uw huid. Wij behandelen de huid diepgaand. De laserbehandeling kan daarom als intens worden ervaren. Na een korte herstelperiode zult u een ongekend grote verbetering zien van uw huid. U heeft maar enkele behandelingen nodig om definitief van uw huidprobleem af te komen. Hoogwaardige crèmes behoren tot het complete traject. Deze zijn alleen te krijgen op voorschrift van professionals zoals een huidtherapeute van Huidzorg Royale.

Lees meer over CO2 Laserbehandelingen

 

ME LINE

ME LINE is een behandelmethode die sterk verjongend werkt. Het is de eerste en enige behandelmethode die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie. Het is geschikt voor elk huidtype en lichaamsdeel. ME LINE-behandelingen zijn effectief en resultaten zijn snel zichtbaar. De methode is uitgebreid getest en onderzocht.

 

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling. Het wordt ingezet om de huidstructuur te verbeteren. Tekenen van huidveroudering worden zichtbaar minder. Tijdens de behandeling wordt een dun laagje van de bovenste huidlaag verwijderd. De huid wordt daardoor gestimuleerd om van onderaf nieuwe cellen aan te maken. Afhankelijk van het huidtype en de huidaandoening kan er op verschillende standen gewerkt worden. De huid wordt na iedere behandeling zichtbaar mooier en gladder.

 

Micro needling

Bij micro needling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die door vibratie kleine kanaaltjes in de huid maken. De huid wordt hierdoor zodanig verwond dat deze op een natuurlijke manier wordt geprikkeld het natuurlijke herstelproces op gang te brengen. Dit zorgt voor een egale en soepele huid, tekenen van huidveroudering worden zichtbaar minder. De naaldjes zijn instelbaar in lengte wat de effectiviteit van de behandeling verhoogt en de opname van producten verbetert.

 

Peelings

Peelings bestaan uit vloeistoffen die de huid verbeteren door de bovenste laag te laten afschilferen. De vloeistoffen hebben unieke eigenschappen die pigmentvlekken verlichten en de huid gladder maken. Het doel van de peeling varieert van het verfrissen van de huid tot het corrigeren van de huid tot in de diepere huidlagen.

Plan een afspraak

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een afspraak