Huidveroudering

Wanneer we ouder worden, verandert onze huid. Fijne lijntjes worden zichtbaar en de huid voelt steeds minder stevig aan. U kunt last krijgen van plekjes, vlekken en wratjes. Alhoewel vaak onschuldig, kunt u deze veranderingen als storend ervaren.

Plan uw intake

Huidveroudering behandelen

Wanneer we ouder worden, verandert onze huid. Fijne lijntjes worden zichtbaar en de huid voelt steeds minder stevig aan. U kunt last krijgen van plekjes, vlekken en wratjes. Alhoewel vaak onschuldig, kunt u deze veranderingen als storend ervaren. Gelukkig zijn er mogelijkheden om een frisse uid te krijgen met een jonge uitstraling. Huidzorg Royale biedt verschillende behandelingen aan die niet alleen uw huid verstevigen, maar ook de elasticiteit verbeteren.

Advies bij huidveroudering

Het verouderingsproces van de huid is een normaal proces. Huidzorg Royale voert behandelingen uit waarmee dit proces wordt vertraagd. Uw levensstijl is van invloed op de snelheid van veroudering van uw huid. Wat kunt u zelf doen om het huidverouderingsproces te vertragen? Huidzorg Royale geeft u graag waardevol advies. Over producten die uw huid beschermen, het gebruik van supplementen en wat u in uw dagelijks leven toe kunt passen om uw huid jong te houden.

 

Vrijblijvende intake

Plan direct, zonder verwijzing van uw huisarts of specialist, kosteloos een intakegesprek in binnen twee weken. Ook mogelijk in de avonden of op zaterdag. Mocht u na deze uitgebreide intake besluiten geen behandeling te starten bij Huidzorg Royale, dan vragen wij een vergoeding van €25,-. Tijdens het intakegesprek krijgt u, na een grondige analyse van uw huid en huidstructuur, direct advies over een geschikte anti-aging behandeling. De frequentie en intensiteit varieert. Afhankelijk van het beoogde resultaat en de reactie van uw huid op de behandeling. Wij bieden laserbehandelingen, de ME LINE behandelmethode, microdermabrasie, micro needling en peelings aan om huidveroudering tegen te gaan. Wilt u de verbetering van uw huid inzichtelijk maken? Wij bieden de mogelijk om tijdens het behandeltraject foto’s te maken.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden maakt u zeker kans op gedeeltelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar. Huidzorg Royale voldoet aan alle voorwaarden. Huidzorg Royale is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), is BIG-erkend en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van Paramedici. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres.

 

Behandelingen bij huidveroudering

De verschillende behandelmethoden hebben ieder een eigen verloop en een ander effect op de huid. Voorafgaand aan de behandeling wordt dit uitgebreid met u besproken.

Fractional CO2 laserbehandelingen

Huidzorg Royale is speciaal geselecteerd, getraind en gecertificeerd om met de meest geavanceerde fractional CO2 laser van het hoogste niveau te mogen werken. Met verbluffende resultaten op het gebied van anti-aging. Wij laseren veilig en met de grootste zorg. Bij Huidzorg Royale loopt u geen enkel risico op verbranding van uw huid. Wij behandelen de huid diepgaand. De laserbehandeling kan daarom als intens worden ervaren. Na een korte herstelperiode zult u een ongekend grote verbetering zien van uw huid. U heeft maar enkele behandelingen nodig om definitief van uw huidprobleem af te komen. Hoogwaardige crèmes behoren tot het complete traject. Deze zijn alleen te krijgen op voorschrift van professionals zoals een huidtherapeute van Huidzorg Royale.

Lees meer over CO2 Laserbehandelingen

 

ME LINE

ME LINE is een behandelmethode die sterk verjongend werkt. Het is de eerste en enige behandelmethode die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie. Het is geschikt voor elk huidtype en lichaamsdeel. ME LINE-behandelingen zijn effectief en resultaten zijn snel zichtbaar. De methode is uitgebreid getest en onderzocht.

 

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling. Het wordt ingezet om de huidstructuur te verbeteren. Tekenen van huidveroudering worden zichtbaar minder. Tijdens de behandeling wordt een dun laagje van de bovenste huidlaag verwijderd. De huid wordt daardoor gestimuleerd om van onderaf nieuwe cellen aan te maken. Afhankelijk van het huidtype en de huidaandoening kan er op verschillende standen gewerkt worden. De huid wordt na iedere behandeling zichtbaar mooier en gladder.

 

Micro needling

Bij micro needling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die door vibratie kleine kanaaltjes in de huid maken. De huid wordt hierdoor zodanig verwond dat deze op een natuurlijke manier wordt geprikkeld het natuurlijke herstelproces op gang te brengen. Dit zorgt voor een egale en soepele huid, tekenen van huidveroudering worden zichtbaar minder. De naaldjes zijn instelbaar in lengte wat de effectiviteit van de behandeling verhoogt en de opname van producten verbetert.

 

Peelings

Peelings bestaan uit vloeistoffen die de huid verbeteren door de bovenste laag te laten afschilferen. De vloeistoffen hebben unieke eigenschappen die pigmentvlekken verlichten en de huid gladder maken. Het doel van de peeling varieert van het verfrissen van de huid tot het corrigeren van de huid tot in de diepere huidlagen.

Plan uw intake

U kunt op korte termijn terecht voor een intakegesprek. Het tarief hiervoor bedraagt €25,-. Deze factuur vervalt zodra u besluit om bij ons op behandeling komt. Bij Huidzorg Royale kunt terecht zonder een verwijzing van de huisarts of andere specialist. Daarnaast is de praktijk ook open in de avond en op zaterdag. Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina. Wij helpen u graag.

Plan een intake