Overbeharing

Heeft u last van overbeharing? U ben niet de enige. Wij helpen u van uw klachten af. Ook permanent. Huidzorg Royale is gespecialiseerd in de meest vooruitstrevende behandelingen die u definitief van overbeharing afhelpen. Behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Plan onderstaand uw intake in onze praktijk in Leiderdorp. Tijdens de vrijblijvende intake onderzoekt onze therapeute welke behandeling u het gewenste resultaat biedt.

Plan uw behandeling
Kortingsactie definitieve ontharing

Daarom kiest u voor Huidzorg Royale

Overbeharing kan uw leven negatief beïnvloeden. Onnodig, want onze huidtherapeuten zijn in staat iedere vorm van overbeharing succesvol te behandelen. Het doel van Huidzorg Royale is om u zich blij in uw vel te laten voelen. Dit bereiken wij door onze missie “Royaal in zorg voor uw huid” ten volste uit te dragen. Als u kiest voor Huidzorg Royale, dan kiest u voor:

  • Definitieve ontharing
  • Kwalitatief hoogwaardige behandelingen
  • Zowel medisch als cosmetisch opgeleide therapeuten
  • Een persoonlijk behandelplan
  • Uitstekende patiëntzorg
  • Geen wachtlijst

Huidzorg Royale wordt hooggewaardeerd door klanten.

Dat blijkt uit onderstaand gemiddelde rapportcijfer. Klik door naar Zorgkaart voor klant-ervaringen over onze therapie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHuidzorg Royale is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
laser bij overbeharing

Medische & Cosmetische behandelingen bij overbeharing

Heeft u last van overbeharing, stoppels, scheerirritaties, ingegroeide haartjes of ontstekingen aan haarzakjes? Deze klachten komen bijzonder veel voor. Erfelijke en etnisch gebonden factoren spelen een rol bij overbeharing. Daarnaast kan een stoornis, een infectieziekte of het gebruik van bepaalde geneesmiddelen een onderliggende oorzaak zijn. Vaak wordt overbeharing, in iedere vorm, als zeer storend ervaren. Gelukkig valt overbeharing goed te behandelen. Ingegroeide haren kunnen ontstaan door irritatie na het scheren of bij bepaalde huidproblemen. Er is bij ingroei risico op ontsteking en dit kan uiteindelijk littekenvorming tot gevolg hebben. Soms is er sprake van voortdurend terugkerende ontstekingen van de haarzakjes en talgkliertjes. Huidzorg Royale biedt een blijvende oplossing.

 

Vergoeding zorgverzekeraar bij therapie tegen overbeharing

Afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden maakt u zeker kans op gedeeltelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar. Wij voldoen aan alle voorwaarden. Huidzorg Royale is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), is BIG-erkend en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van Paramedici. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres.

 

Vrijblijvende intake

Tijdens de eerste afspraak krijgt u direct, na grondige analyse van uw huid en haar, advies over welke behandeling geschikt is om uw overbeharing effectief tot in de kern aan te pakken. En permanent. Huidzorg Royale verwijdert overbeharing definitief door middel van laserbehandelingen met de nieuwste Soprane ICE Diode laser, elektrische epilatie en lichtflitstherapie. Tijdelijke ontharingsmethoden zoals harsen of ontharen met een draad, bieden wij ook aan. Wij adviseren u direct over de meest geschikte behandeling om u van overbeharing af te helpen.

Behandelingen tegen overbeharing

Laserontharen met de nieuwste Soprano ICE Diode laser

De Soprano ICE Diode laser biedt een permanente oplossing voor overbeharing. Niet alleen bij overbeharing, maar ook bij stoppels, scheerirritaties, ingegroeide haartjes of ontstekingen aan haarzakjes. Met deze laser behandelen wij de haarzakjes met een hoge pulsfrequentie op de meest effectieve golflengte. Dit type laser maakt onderdeel uit van de SHR-methode ‘Super Hair Removal’. De SHR-methode is het meest innovatieve systeem op het gebied van definitieve ontharing. SHR is veilig, effectief en pijnloos. Deze behandeling is alleen geschikt voor donkere haren en wordt ook gebruikt bij voortdurend terugkerende ontstekingen van de haarzakjes en talgkliertjes.

 

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie is een definitieve methode voor verwijdering van ongewenste haren. Deze vorm van epilatie kan ingezet worden bij alle huidtypes en alle haarsoorten. Zowel op het gezicht als op het lichaam. De huidtherapeute laat een kleine naald in het haarzakje glijden en geeft vervolgens enkele secondes een stroomstootje. De ongewenste haren worden één voor één behandeld. De behandeling is goed te verdragen en de huid blijft intact. Met elektrische epilatie kunnen we witte, grijze en rossige haren behandelen.

 

Lichtflitstherapie / IPL (Intense Pulsed Light)

Definitief ontharen voeren wij ook uit met de methode van lichtflitstherapie (met een IPL handstuk). Bij lichtflitstherapie wordt zeer krachtig licht, uitgezonden door de flitslamp, opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de haarzakjes en de aanwezige cellen voor nieuwe haren vernietigd. Het licht werkt op het pigment. Deze methode is daarom niet geschikt voor blonde, witte of grijze haren. Het koelsysteem van het apparaat beschermt de bovenlaag van de huid. Dit vermindert het prikkelende gevoel tijdens de behandeling.

 

Harsen

Harsen is een tijdelijke ontharingsmethode, waarbij de haren terug groeien. Harsen gebeurt door middel van het verwijderen van overtollige lichaamsbeharing met een kleverige substantie. Het doel van harsen is de haren inclusief de haarwortels te verwijderen. Deze behandeling kan als pijnlijk worden ervaren.

 

Ontharen met een draad

Bij Huidzorg Royale kunt u ook terecht voor tijdelijke ontharing door middel van het gebruik van een draad. Dit wordt vaak ingezet bij de ontharing van de wenkbrauwen, de bovenlip en bakkebaarden.

Plan een afspraak

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een afspraak