Gezichtshaar laseren bij Huidzorg Royale

Veel vrouwen klagen over gezichtshaar. Witte, grijze, blonde of zwarte haren die het gezicht of misschien specifiek uw bovenlip ontsieren. Huidzorg Royale lasert donker gezichtshaar met verbluffende resultaten. Witte, grijze, blonde en rode gezichtshaar laseren wij met elektrische epilatie.

 

Welke lasertherapie bieden wij?

De ontharingslaser, Soprano Ice  is een diode laser met een golflengte van 810 nanometer welke tien pulsen per seconde afgeeft. Dit is de effectiefste golflengte om haarzakjes permanent te beschadigen. Deze laser is in 2015 tot het beste ontharingslaser uitgeroepen vanwege de SHR methode ‘Super Hair Removal’. De SHR methode is het meest innovatieve systeem op het gebied van gezichtshaar lasering. SHR is veilig, effectief en pijnloos. De Soprano Ice kan gehele jaar ingezet worden.

Het aanwezige pigment in het haarzakje absorbeert het licht van de laser. Door deze warmteontwikkeling in het haarzakje worden de haarfollikels inclusief de kiemcellen beschadigd en sterft het gezichtshaar af. Met de SHR-functie worden de haarfollikels geleidelijk opgewarmd in tegenstelling tot andere ontharingsapparaten.

De SHR technologie

Na de lasertherapie

Na de behandeling is er geen hersteltijd. De huid wordt ingesmeerd met een kalmerende crème. Direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Het advies is om uw huid goed te beschermen met een zonnebrandcrème van factor 30 of hoger. Dit huidtherapeute koelt de huid af en brengt zo nodig camouflage aan.

 

Eindelijk af van uw gezichtshaar

U zult merken dat na elke behandeling minder haren terugkomen en de haren dunner en minder stug zullen zijn. De meeste haren verdwijnen behalve op wat lichte haren en kleine donsharen na. De gelaserde haren komen niet terug maar soms is het mogelijk dat er in de toekomst nieuwe haarzakjes geactiveerd worden of donsharen overgaan tot dikkere haren. Dit staat los van de laserbehandeling en kan optreden door invloed hormoonschommeling of medicijngebruik.

Alma Soprano: een doorbraak in lasertherapie

Vrijblijvende intake voor gezichtshaar laseren

Huidzorg Royale neemt optimale patiëntzorg heel serieus! Juist daarom durven wij te zeggen: ‘Royaal in zorg voor uw huid’. We starten iedere behandeling met een vrijblijvende intake. Onze huidtherapeute bekijkt uw huid, uw huid- en haarstructuur zorgvuldig. Op die basis adviseren wij u één van onze behandelingen, die vaak (deels) vanuit uw zorgverzekering vergoed kan worden. Huidzorg Royale heeft immers contracten met alle zorgverzekeraars. De intake is kosteloos als u kiest voor een traject. Kiest u hier niet voor, dan rekent Huidzorg Royale een vergoeding van € 25 voor de intake. U kunt de intake meestal binnen 1 week inplannen.

Plan een afspraak

 

Huidzorg Royale, Royaal in aandacht voor uw huid

Huidzorg Royale biedt huidtherapie en laserbehandelingen. Onze therapeuten zijn medisch en cosmetisch opgeleid. Huidzorg Royale staat voor kwalitatief hoogwaardige huid therapeutische behandelingen uitgevoerd door een deskundige. Ons doel is om u lekkerder in uw vel te laten voelen.

  • Medisch & cosmetisch opgeleide huidtherapeuten
  • Behandeling met nieuwste apparatuur volgens persoonlijk behandelplan
  • Optimale huidverbetering & uitstekende patiëntzorg
  • Geen wachtlijst. Wij kunnen uw vrijblijvende intake binnen 1 week plannen
  • Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Geregistreerd in kwaliteitsregister van Paramedici. BIG-erkende huidtherapeuten

Plan een behandeling