Acné therapie

Acné is één van de meest voorkomende huidziekten. Vaak komt het in de puberteit op. Voor veel mensen geeft het hebben van acné een gevoel van minderwaardigheid. Wij helpen u graag van acné af. Huidzorg Royale is gespecialiseerd in de meest vooruitstrevende behandelingen tegen acné. Behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Plan onderstaand uw intake voor acné therapie in onze praktijk in Leiderdorp. Tijdens de vrijblijvende intake onderzoekt onze therapeute welke behandeling u het gewenste resultaat biedt.

Plan uw behandeling

Daarom kiest u voor Huidzorg Royale

Wanneer u last heeft van acné, dan kan dit een negatief effect hebben op uw leven. Het is onze taak om u van uw huidprobleem af te helpen. Het doel van Huidzorg Royale is om u zich blij in uw vel te laten voelen. Dit bereiken wij door onze missie “Royaal in zorg voor uw huid” ten volste uit te dragen. Huidzorg Royale is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij kwaliteitsregister van Paramedici. Hierdoor wordt de therapie (meestal) vergoed door de zorgverzekering. Als u kiest voor Huidzorg Royale, dan kiest u voor:

  • Optimale huidverbetering
  • Zowel medisch als cosmetisch opgeleide therapeuten
  • Behandeling met de meest geavanceerde apparatuur
  • Een persoonlijk behandelplan
  • Uitstekende patiëntzorg
  • Geen wachtlijst

Huidzorg Royale wordt hooggewaardeerd door klanten.

Dat blijkt uit onderstaand gemiddelde rapportcijfer. Klik door naar Zorgkaart voor klant-ervaringen over onze therapie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHuidzorg Royale is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
acné therapie leiderdorp

Medische & Cosmetische behandelingen tegen acné

Acné een veel voorkomende huidziekten en kent verschillende vormen en oorzaken. Vaak komt het in de puberteit op. U kunt acné herkennen aan mee-eters, rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Soms zelfs hevige ontstekingen waarbij diepe littekens ontstaan. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten nemen uw huid zorgvuldig onder de loep. Zo bepalen wij het soort acné en uw huidconditie. Daarna stellen wij samen met u een persoonlijk behandelplan op. Hierin staat behalve het onder controle krijgen van acné, ook het herstel van de ontstane huidschade centraal. Behandelingen kunnen bestaan uit laserbehandelingen, micro needling, microdermabrasie, acnétherapie en peelings. Tijdens het behandeltraject bieden wij de mogelijkheid foto’s van de huid te maken. Om verbetering inzichtelijk te maken.

 

Factoren die acné beïnvloeden

De oorzaak van acné is niet altijd bekend. Vaak is er sprake van een verhoogde talgproductie of een bacterie. Wel is het bekend dat erfelijkheid, cosmetica, levensstijl, overgewicht en hormonale problemen invloed hebben op de vorming van acné. Naast de acnétherapie is het gebruik van goede producenten essentieel voor een succesvol resultaat. Anti-acné producten werken regulerend op de overmatige talgproductie. Huidonzuiverheden ten gevolge van een ontsteking worden minder. Of ontstaan zelfs niet. Het gebruik van de juiste therapeutische producten geeft de behandelingen extra ondersteuning. Wij informeren en adviseren u graag.

 

Vrijblijvende intake acné therapie

Tijdens de eerste afspraak krijgt u, na een grondige analyse van uw huid en huidstructuur, direct advies over een geschikte behandeling. Wij bespreken de meest effectieve behandeling of combinatie van behandelingen met u. Huidzorg Royale biedt meerdere behandelingen om acné aan te pakken. Deze kunnen bestaan uit laserbehandelingen, micro needling, microdermabrasie, acnétherapie en peelings. Ieder met een eigen verloop en effect. Vooraf lopen wij uitgebreid met u door hoe de behandeling verloopt en het te verwachten resultaat.
Plan uw afspraak

Vergoeding zorgverzekeraar voor acné therapie

Afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden maakt u zeker kans op gedeeltelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar. Wij voldoen aan alle voorwaarden. Huidzorg Royale is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), is BIG-erkend en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van Paramedici. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres.

Acné therapie

Bij acné therapie wordt de huid eerst oppervlakkig gereinigd. Opvolgend wordt de huid verweekt en diep gereinigd. De huid is nu gereed om aangeprikt te worden. Hierna volgt de aanbreng van concentraat dat de talgproductie vermindert en onzuiverheden uit de huid haalt. Tot slot wordt  een zuiverend masker en een hydraterende crème aangebracht om de huid te kalmeren. Na de behandeling kan gebruik gemaakt worden van camouflagecrème.

 

CORESA Skincare System tegen acné

CORESA is een compleet programma tegen acne, littekens, onreine huid en grove poriën. CORESA heeft een uitstekende formule ontwikkeld voor het verwijderen van acne bij de bron, tot diep in het huidoppervlak. CORESA-producten bevatten actieve ingrediënten welke een acnehuid dusdanig verbeteren en talgproductie verminderen.

Lees meer over CORESA Bestel CORESA producten

 

Fractional CO2 laserbehandelingen tegen acné  

Huidzorg Royale is speciaal geselecteerd, getraind en gecertificeerd om met de meest geavanceerde fractional CO2 laser te mogen werken. Wij laseren veilig en met de grootste zorg. Bij Huidzorg Royale loopt u geen enkel risico op verbranding van uw huid. Wij hebben de meest geavanceerde fractional CO2 laser van het hoogste niveau in gebruik. De resultaten die wij hiermee behalen zijn verbazingwekkend. Onze laserbehandeling kunnen als heftig worden ervaren, omdat we de huid diepgaand behandelen. Na een korte herstelperiode zult u een ongekend grote verbetering zien van uw huid. U heeft maar enkele behandelingen nodig om definitief van uw huidprobleem af te komen. Hoogwaardige crèmes, alleen te krijgen op voorschrift van professionals zoals een huidtherapeute van Huidzorg Royale, behoren tot het complete traject.

 

Micro needling

Bij micro needling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die door vibratie kleine kanaaltjes in de huid maken. De huid wordt hierdoor zodanig verwond dat deze op een natuurlijke manier wordt geprikkeld het natuurlijke herstelproces op gang te brengen. Dit zorgt voor een egalere en soepelere huid. De naaldjes zijn instelbaar in lengte wat de effectiviteit van de behandeling verhoogt en de opname van producten verbetert.

 

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling. Het wordt ingezet om onderhuidse talgophopingen te verminderen. Tijdens de behandeling wordt een dun laagje van de bovenste huidlaag verwijderd. Tegelijkertijd worden de deeltjes met alle vuil en dode huidcellen opgezogen. De huid wordt daardoor gestimuleerd om van onderaf nieuwe cellen aan te maken. Daarna kan acnétherapie worden toegepast.

 

Peelings

Peelings bestaan uit vloeistoffen die de huid verbeteren door de bovenste laag te laten afschilferen. Om de huidconditie bij acné te verbeteren werken wij met zuren. De bovenste huidlaag lost op door het gebruik van verschillende zuren. Hierdoor staan de poriën beter open en kan talg soepeler afvloeien. De huid gaat er zacht en egaal uitzien. Door het gebruik van peelings neemt de kans op mee-eters en ontstekingen af.

Plan een afspraak

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een afspraak