Laserontharing

Scheren levert voor veel mensen een hoop irritatie op: scheerbultjes, uitslag, irritatie, noem het maar op. Het irriteert de huid en na een paar dagen beginnen de haren vaak alweer terug te groeien. Definitieve laserontharing bij Huidzorg Royale biedt een oplossing: met behulp van een laserbehandeling worden de haarzakjes in de huid uitgeschakeld. Na enkele sessies groeien de haren niet meer terug, met een gladde huid als resultaat. Plan onderstaand een intake in bij de praktijk in Leiderdorp, waar onze therapeute vrijblijvend een plan voor ontharing voor u opstelt.

Plan uw behandeling

15% korting op laserontharing

Maak gebruik van het gebrek aan zonlicht in de herfst en winter door te beginnen met behandelingen voor laserontharen. Door nu te beginnen met een behandeltraject bent u ruim op tijd voor de lente permanent van uw beharing af.

Om u op weg te helpen biedt Huidzorg Royale 15% korting op een pakket van 6 behandelingen voor laserontharing. De korting is geldig voor mannen én vrouwen, ongeacht het te behandelen gebied.

Plan uw behandeling

Daarom kiest u Huidzorg Royale voor laserontharing

Lichaamsbeharing kan storend zijn en onnodig veel irritatie opleveren. Het doel van Huidzorg Royale is om u zich blij in uw vel te laten voelen. Dit bereiken wij door onze missie “Royaal in zorg voor uw huid” ten volste uit te dragen. Als u kiest voor Huidzorg Royale, dan kiest u voor:

  • 100% veilige laserontharing
  • Kwalitatief hoogwaardige behandelingen
  • Zowel medisch als cosmetisch opgeleide therapeuten
  • Een persoonlijk behandelplan
  • Uitstekende patiëntzorg
  • Geen wachtlijst

Huidzorg Royale wordt hooggewaardeerd door klanten.

Dat blijkt uit onderstaand gemiddelde rapportcijfer. Klik door naar Zorgkaart voor klant-ervaringen over onze therapie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHuidzorg Royale is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
huidzorg_royale_laser_ontharen_onderbenen

100% veilige laserontharing

We begrijpen dat definitieve laserontharing best intimiderend kan zijn. We kunnen u verzekeren dat de behandeling 100% veilig is. De ontharingsbehandelingen worden bij Huidzorg Royale alleen uitgevoerd door huidtherapeuten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd zijn bij het kwaliteitsregister Paramedici. We werken met de nieuwste behandelapparatuur en besteden aandacht aan uw behandelplan en eventuele nazorg na de ontharingsbehandeling.

 

Hoe werkt laserontharing?

Bij laserontharing wordt er gebruikgemaakt van licht uit een laser. In het haar zit een pigment genaamd melanine. Het melanine warmt op door de lichtenergie uit de laser en werkt als warmtegeleider richting de wortel van het haar. Door de warmte raakt de haarwortel beschadigd en kan het haar niet meer groeien.

Laserontharing kan verschillend werken op verschillende haartypes omdat ook het melaninegehalte varieert. Bij Huidzorg Royale vinden we voor ieder type beharing een passende oplossing, die we opnemen in uw persoonlijke behandelplan.

Plan uw behandeling