Professionele Litteken Therapie

Littekens kunnen storend zijn. Wij helpen u graag van vervelende littekens af. Huidzorg Royale is gespecialiseerd in de meest vooruitstrevende behandelingen die littekens zichtbaar verminderen of zelfs verwijderen. Behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Plan onderstaand uw intake in onze praktijk in Leiderdorp. Tijdens de vrijblijvende intake onderzoekt onze therapeute uw litteken en zal bespreken welke behandeling u het gewenste resultaat biedt.

Plan uw behandeling

Daarom kiest u Huidzorg Royale voor litteken therapie

Littekens zorgen voor een ontsierde huid. Dit kan een negatieve invloed op uw leven hebben. Het doel van Huidzorg Royale is om u zich blij in uw vel te laten voelen. Dit bereiken wij door onze missie “Royaal in zorg voor uw huid” ten volste uit te dragen. Als u kiest voor Huidzorg Royale, dan kiest u voor:

  • Zichtbare vermindering en verwijdering van littekens
  • Zowel medisch als cosmetisch opgeleide therapeuten
  • Behandeling met de meest geavanceerde apparatuur
  • Een persoonlijk behandelplan
  • Uitstekende patiëntzorg
  • Geen wachtlijst

Huidzorg Royale wordt hooggewaardeerd door klanten.

Dat blijkt uit onderstaand gemiddelde rapportcijfer. Klik door naar Zorgkaart voor klant-ervaringen over onze therapie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHuidzorg Royale is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
huidtherapie roodheid

Medische & Cosmetische behandelingen van littekens

Bijna iedereen heeft wel ergens een litteken. Een gevolg van een verwonding, waterpokken of acné. Of u heeft striae. Strepen in de huid die ontstaan wanneer een bepaald lichaamsdeel snel groeit. U kunt zich hieraan storen. Bij alle soorten littekens geldt dat het belangrijk is om zo snel mogelijk met littekentherapie te starten. Om verdere littekenvorming tegen te gaan. Tijdens het de eerste afspraak bespreken onze huidtherapeuten met u welke behandeling het meest geschikt is om uw litteken tegen te gaan. Behalve laserbehandelingen bieden wij ook micro needling, microdermabrasie, peelings, massages en behandelingen met siliconen aan. Om verbetering inzichtelijk te maken, bieden wij de mogelijkheid om voor en na de behandeling foto’s te maken.

 

Doeltreffende litteken therapie

Wanneer er sprake is van ernstige acné, dan kan er door diepe ontstekingen bindweefsel beschadigen. Dit kan leiden tot opvallende littekens. In welke mate iemand acnélittekens overhoudt ligt niet alleen aan de ernst van de acné. Maar ook aan de gevoeligheid van de huid voor littekenvorming. Om de uiterlijke gevolgen van acné zo veel mogelijk te verminderen, is een snelle start van littekentherapie van belang. Huidzorg Royale biedt een compleet traject van laserbehandelingen aan waarmee op dit gebied ongelooflijke resultaten zijn geboekt. Plan daarom zo snel mogelijk een vrijblijvende intake bij Huidzorg Royale. Na de intake geven wij u aan of uw huid geschikt is voor de behandelingen met de CO2 laser en hoeveel behandelingen u nodig heeft.

lasertherapie huidveroudering

Vergoeding zorgverzekeraar bij litteken therapie

Afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden maakt u zeker kans op gedeeltelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar. Wij voldoen aan alle voorwaarden. Huidzorg Royale is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), is BIG-erkend en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van Paramedici. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres.

 

Vrijblijvende intake

Tijdens de intake wordt uw litteken bekeken. Wij geven u duidelijk inzicht in het te verwachten resultaat. U krijgt direct advies over een geschikte behandeling. Ons advies is afhankelijk van uw wensen en het soort litteken. Behalve laserbehandelingen bieden wij ook micro needling, microdermabrasie, peelings, massages en behandelingen met siliconen aan.

Litteken therapie

Litteken therapie kan pas toegepast worden wanneer de wond dicht is. Voor de beste resultaten worden onderstaande behandelmethoden vaak gecombineerd.

 

Fractional CO2 laserbehandeling tegen litteken 

Huidzorg Royale is speciaal geselecteerd, getraind en gecertificeerd om met de meest geavanceerde fractional CO2 laser van het hoogste niveau te mogen werken. Wij laseren met de grootste zorg. En veilig. Bij Huidzorg Royale loopt u geen enkel risico op verbranding van uw huid. Wij behandelen de huid diepgaand en met een verbluffend resultaat. De behandeling kan daardoor als intens worden ervaren. Na een korte herstelperiode zult u een grote verbetering zien van uw huid. Hoogwaardige crèmes behoren tot het complete traject. Deze zijn alleen te krijgen op voorschrift van professionals zoals een huidtherapeute van Huidzorg Royale.

 

Micro needling

Bij micro needling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die door vibratie kleine kanaaltjes in de huid maken. De huid wordt hierdoor zodanig verwond dat deze op een natuurlijke manier wordt geprikkeld het natuurlijke herstelproces op gang te brengen. Dit zorgt voor een egale en soepele huid, littekens worden zichtbaar minder. De naaldjes zijn instelbaar in lengte wat de effectiviteit van de behandeling verhoogt en de opname van producten verbetert.

 

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling die wordt ingezet om littekenweefsel te vervlakken. Tijdens de behandeling wordt een dun laagje van de bovenste huidlaag verwijderd. De huid wordt daardoor gestimuleerd om van onderaf nieuwe cellen aan te maken. De huidstructuur verbetert. De huid wordt na iedere behandeling zichtbaar mooier en gladder.

 

Peelings

Peelings bestaan uit vloeistoffen die de huid verbeteren door de bovenste laag te laten afschilferen. De vloeistoffen hebben unieke eigenschappen die de huid gladder maken. Het doel van de peeling is om vernieuwing van cellen te stimuleren. Littekens worden hierdoor zichtbaar egaler en gladder.

Litteken massage

Door middel van speciale massagetechnieken verbetert de doorbloeding. De huid versoepelt en littekens worden vervaagd.

 

Endermologie (bindweefselmassage met LPG apparaat)

Intensieve bindweefselmassage wordt toegepast bij littekens die vastzitten aan de onderlaag. Deze behandeling stimuleert en verzacht verhard littekenweefsel.

 

Siliconenpleister en siliconengel

Siliconenpleisters en siliconengel herstellen de vochtbalans van de huid. Siliconen zijn in staat om littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en gladder te maken. Daarnaast kan het klachten als pijn, jeuk en verkleuringen wegnemen.

Plan een afspraak

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een afspraak