Roodheid

Roodheidsklachten komen veel voor. Roodheid is een hardnekkig probleem waar wij u graag vanaf helpen. Huidzorg Royale is gespecialiseerd in de meest vooruitstrevende behandelingen die u van uw roodheid afhelpen. Behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Plan onderstaand uw intake in onze praktijk in Leiderdorp. Tijdens de vrijblijvende intake onderzoekt onze therapeute welke behandeling u het gewenste resultaat biedt.

Plan een behandeling

Daarom kiest u voor Huidzorg Royale

Roodheid van uw huid kan uw leven negatief beïnvloeden. Het doel van Huidzorg Royale is om u zich blij in uw vel te laten voelen. Dit bereiken wij door onze missie “Royaal in zorg voor uw huid” ten volste uit te dragen. Als u kiest voor Huidzorg Royale, dan kiest u voor:

  • Flinke vermindering van uw roodhuid en algehele huidverbetering
  • Kwalitatief hoogwaardige behandelingen
  • Zowel medisch als cosmetisch opgeleide therapeuten
  • Een persoonlijk behandelplan
  • Uitstekende patiëntzorg
  • Geen wachtlijst

Huidzorg Royale wordt hooggewaardeerd door klanten.

Dat blijkt uit onderstaand gemiddelde rapportcijfer. Klik door naar Zorgkaart voor klant-ervaringen over onze therapie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHuidzorg Royale is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
huidtherapie roodheid

Medische & Cosmetische behandelingen tegen roodheid

Blijvende roodheid kan aanwezig zijn in uw gezicht en in uw nek. Voor veel mensen is dit cosmetisch niet wenselijk. Buiten dat, kan het onprettig en zelfs trekkerig of pijnlijk aanvoelen. Blijvende roodheid is een teken van een onderliggend huidprobleem. In sommige gevallen gaat het om een diepgaand probleem. Wij stellen in overeenstemming met u een behandelplan op maat op. Hierin wordt rekening gehouden met uw type roodheid en het herstellend vermogen van uw huid. Huidzorg Royale biedt u intensieve behandelingen met de nieuwste technologie. Hiermee boeken wij uitstekende resultaten. Huidzorg Royale beschikt over de juiste kennis en kunde om u van uw roodheid af te helpen. Dit doen wij met lichtflitstherapie, elektrocoagulatie, micro needling, acnétherapie en camouflagetherapie of een combinatie hiervan.

 

Blijvende oplossingen tegen roodheid

Naast de resultaten die worden behaald met onze therapeutische behandelingen, adviseren wij u graag. Wat kunt u zelf in uw dagelijks leven toepassen om roodheid van uw huid tegen te gaan of te voorkomen? Wij denken met u mee. Het inzetten van de juiste huidverzorgingsproducten, eventueel aangevuld met voedingssupplementen, biedt u blijvende oplossingen tegen roodheid.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden maakt u zeker kans op gedeeltelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar. Huidzorg Royale voldoet aan alle voorwaarden. Huidzorg Royale is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), is BIG-erkend en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van Paramedici. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres.

Vrijblijvende intake

Tijdens de eerste afspraak neemt de huidtherapeute uw huid en huidstructuur nauwkeurig onder de loep. U krijgt inzicht in de oorzaak van de roodheid van uw huid en het te verwachten resultaat. Wij adviseren u direct over de meest geschikte behandeling om u van uw roodheid af te helpen. Dit kan bestaan uit lichtflitstherapie, elektrocoagulatie, micro needling, acnétherapie en camouflagetherapie of een combinatie hiervan.

Behandelmethoden tegen roodheid

Lichtflitstherapie/ IPL (Intense Pulsed Light)

Lichtflitstherapie is een effectieve methode om oppervlakkige bloedvaatjes (couperose) en algehele roodheid te verminderen. Dit kan goed aangevuld worden door een behandeling met IPL. Met een IPL handstuk kan er een zeer krachtig licht uit worden gestraald, wat alleen opgenomen wordt in de aanwezige roodheid en niet in de omringende huid. Dit krachtige licht en de warmte hiervan brandt de bloedvaatjes dicht.

Elektrocoagulatie

Elektrocoagulatie is een behandelmethode waarbij oppervlakkige huidafwijkingen, zoals gesprongen adertjes worden aangepakt. De huidoppervlakte wordt verhit door middel van een dun naaldje met elektrische stroom. Hiermee worden bloedvaatjes dicht gebrand. Na een tijdje laten deze vanzelf los. Elektrocoagulatie kan ingezet worden bij alle huidtypes.

 

Micro needling

Bij micro needling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die door vibratie kleine kanaaltjes in de huid maken. De huid wordt hierdoor zodanig verwond dat deze op een natuurlijke manier wordt geprikkeld het natuurlijke herstelproces op gang te brengen. Dit zorgt voor een egale en soepele huid. De naaldjes zijn instelbaar in lengte wat de effectiviteit van de behandeling verhoogt en de opname van producten verbetert.

 

Acnétherapie

Hierbij worden puistjes en ontstekingen aangeprikt en verwijderd. De huid zal worden voorbereid door een reiniging waarbij gebruik gemaakt wordt van cleansing, peeling en een masker afgestemd op uw huid. Vervolgens worden de puistjes en ontstekingen met behulp van een naaldje aangeprikt en op de juiste manier aangepakt. Dit is erg belangrijk om littekenvorming te voorkomen.

lycogel tegen roodheid

Camouflagetherapie

Wanneer u (nog) geen blijvende oplossing zoekt tegen de roodheid van uw huid, dan biedt camouflagetherapie een uitkomst. Uit een breed palet aan kleuren zoekt onze huidtherapeute samen met u naar de camouflagekleur die exact overeenkomt met uw huidskleur. Om de camouflage water- en veegvast te maken raden wij het gebruik van crème, fixeerpoeder of spray aan. Onze huidtherapeute loopt de verschillende producten en de gebruikswijzen uitgebreid met u door.

Plan een afspraak

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een afspraak