Roodheid

Blijvende roodheid kan aanwezig zijn in uw gezicht en in uw nek. Voor veel mensen is dit cosmetisch niet wenselijk. Buiten dat, kan het onprettig en zelfs trekkerig of pijnlijk aanvoelen. Blijvende roodheid is een teken van een onderliggend huidprobleem.

Plan uw intake

Behandelingen tegen roodheid

Blijvende roodheid kan aanwezig zijn in uw gezicht en in uw nek. Voor veel mensen is dit cosmetisch niet wenselijk. Buiten dat, kan het onprettig en zelfs trekkerig of pijnlijk aanvoelen. Blijvende roodheid is een teken van een onderliggend huidprobleem. In sommige gevallen gaat het om een diepgaand probleem. Wij stellen in overeenstemming met u een behandelplan op maat op. Hierin wordt rekening gehouden met uw type roodheid en het herstellend vermogen van uw huid. Huidzorg Royale biedt u intensieve behandelingen met de nieuwste technologie. Hiermee boeken wij uitstekende resultaten. Huidzorg Royale beschikt over de juiste kennis en kunde om u van uw roodheid af te helpen.

Blijvende oplossingen tegen roodheid

Naast de resultaten die u behaalt met onze huid therapeutische behandelingen, uitgevoerd door onze deskundigen, adviseren wij u graag. Wat kunt u zelf in uw dagelijks leven toepassen om roodheid van uw huid tegen te gaan of te voorkomen? Wij denken met u mee. Het inzetten van de juiste huidverzorgingsproducten, eventueel aangevuld met voedingssupplementen, biedt u blijvende oplossingen tegen roodheid.

 

Vrijblijvende intake

Plan direct, zonder verwijzing van uw huisarts of specialist, kosteloos een intakegesprek in binnen twee weken. Ook mogelijk in de avonden of op zaterdag. Mocht u na deze uitgebreide intake besluiten geen behandeling te starten bij Huidzorg Royale, dan vragen wij een vergoeding van €25,-. Tijdens de intake neemt de huidtherapeute uw huid en huidstructuur nauwkeurig onder de loep. U krijgt inzicht in de oorzaak van de roodheid van uw huid en het te verwachten resultaat. Wij adviseren u direct over de meest geschikte behandeling om u van uw roodheid af te helpen. Dit kan bestaan uit lichtflitstherapie, elektrocoagulatie, micro needling, acnétherapie en camouflagetherapie of een combinatie hiervan.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden maakt u zeker kans op gedeeltelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar. Huidzorg Royale voldoet aan alle voorwaarden. Huidzorg Royale is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), is BIG-erkend en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van Paramedici. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres.

Behandelmethoden tegen roodheid

Lichtflitstherapie / IPL (Intense Pulsed Light)

Lichtflitstherapie is een effectieve methode om oppervlakkige bloedvaatjes (couperose) en algehele roodheid te verminderen. Dit kan goed aangevuld worden door een behandeling met IPL. Met een IPL handstuk kan er een zeer krachtig licht uit worden gestraald, wat alleen opgenomen wordt in de aanwezige roodheid en niet in de omringende huid. Dit krachtige licht en de warmte hiervan brandt de bloedvaatjes dicht.

 

Elektrocoagulatie

Elektrocoagulatie is een behandelmethode waarbij oppervlakkige huidafwijkingen, zoals gesprongen adertjes worden aangepakt. De huidoppervlakte wordt verhit door middel van een dun naaldje met elektrische stroom. Hiermee worden bloedvaatjes dicht gebrand. Na een tijdje laten deze vanzelf los. Elektrocoagulatie kan ingezet worden bij alle huidtypes.

 

Micro needling

Bij micro needling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die door vibratie kleine kanaaltjes in de huid maken. De huid wordt hierdoor zodanig verwond dat deze op een natuurlijke manier wordt geprikkeld het natuurlijke herstelproces op gang te brengen. Dit zorgt voor een egale en soepele huid. De naaldjes zijn instelbaar in lengte wat de effectiviteit van de behandeling verhoogt en de opname van producten verbetert.

 

Acnétherapie

Hierbij worden puistjes en ontstekingen aangeprikt en verwijderd. De huid zal worden voorbereid door een reiniging waarbij gebruik gemaakt wordt van cleansing, peeling en een masker afgestemd op uw huid. Vervolgens worden de puistjes en ontstekingen met behulp van een naaldje aangeprikt en op de juiste manier aangepakt. Dit is erg belangrijk om littekenvorming te voorkomen.

 

Camouflagetherapie

Wanneer u (nog) geen blijvende oplossing zoekt tegen de roodheid van uw huid, dan biedt camouflagetherapie een uitkomst. Uit een breed palet aan kleuren zoekt onze huidtherapeute samen met u naar de camouflagekleur die exact overeenkomt met uw huidskleur. Om de camouflage water- en veegvast te maken raden wij het gebruik van crème, fixeerpoeder of spray aan. Onze huidtherapeute loopt de verschillende producten en de gebruikswijzen uitgebreid met u door.

Plan uw intake

U kunt op korte termijn terecht voor een intakegesprek. Het tarief hiervoor bedraagt €25,-. Deze factuur vervalt zodra u besluit bij ons te behandelen. Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. De praktijk is geopend in de avond en op zaterdag. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een intake