Welke toegevoegde waarde hebben voedingssupplementen van Huidzorg Royale?

Huidzorg Royale beperkt zich dan niet tot bestrijding van symptomen en onderzoekt liever: Wat is de oorzaak van een huidprobleem of van andere lichamelijke ongemakken? En hoe kunnen wij het probleem bij de oorzaak wegnemen? Huidzorg Royale werkt dus ‘van binnenuit’. Juist daarom bieden wij, naast de vergaande huid therapeutische behandelingen, ook de EMB test (bloedtest). En bieden wij nu, naast de adviezen vanuit de Orthomoleculaire Voedingsleer (welke voedingsstoffen moet ik tot mij nemen?) ook voedingssupplementen om tekorten makkelijk en zeer effectief aan te vullen.

Voedingssupplementen & ondersteuning van de huid

Huidzorg Royale is gestart met het aanbieden van voedingssupplementen omdat deze een gezonde huid kunnen ondersteunen en goed zijn voor de algehele gezondheid. U kunt deze supplementen online bestellen maar ook, volgens afspraak, fysiek ophalen in onze praktijk.

 

Vitakruid kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen

Huidzorg Royale heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende merken. Er blijken veel voedingssupplementen te koop die te lage concentraties hebben om resultaten te boeken. Van het merk Vitakruid is de werking wetenschappelijk bewezen. Vitakruid supplementen bevatten de juiste mineralen en vitamines. Deze zijn bovendien in de juiste, hoge dosering aanwezig.

Toegevoegde waarde EMB-test bij voedingssupplementen

Normaliter vraagt het om onderzoek om uit te vinden van welke supplementen u het meeste baat zou hebben. Huidzorg Royale is gecertificeerd om de EMB-bloedtest af te nemen waaruit onze deskundige opmaakt welke tekorten aan vitamines en mineralen u dient aan te vullen. Nu met de Corona maatregelen kunnen wij deze test niet uitvoeren. Wij hopen dat de situatie snel verbetert en onze praktijk voor huidtherapie weer open kan. Voor uw en onze veiligheid volgen wij hierin strikt de regels die uitgaan vanuit de overheid. Zodra wij meer weten over wanneer de praktijk open mag, informeren wij u hier nadrukkelijk over via onze nieuwsbrief.

 

Voedingssupplementen om aan te sterken

Voedingssupplementen mogen niet gezien worden als maaltijdvervangers of als makkelijke compensatie van een ongezond eetpatroon. Nee, Huidzorg Royale adviseert wél supplementen om tekorten aan te vullen en herstelprocessen te versnellen. Maar ook wanneer je lichaam alle kracht nodig heeft bijvoorbeeld tijdens de overgang, bij oververmoeidheid, bij overmatige stress, bij voorbereiding op een excessieve sportprestatie of bij bestrijding van een infectie of ontsteking. Ook zijn er mensen met een vegetarisch eetpatroon die ervoor kiezen om met supplementen toch bepaalde mineralen en vitamines binnen te krijgen. Sowieso is het een feit dat ongeacht hoe gezond u eet en drinkt, u niet alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Er zijn basis supplementen die altijd gebruikt kunnen worden. Daarom is het slikken van multivitaminen verstandig zoals van Multi Dag & Nacht voor man of vrouw. Vitakruid heeft binnen de multivitaminen onderscheid gemaakt tussen man, vrouw, zwangere vrouw en kinderen. Ook zijn er dag- en nachtsupplementen juist omdat het lichaam ’s nachts ook hard werkt aan herstel en (weder)opbouw.

 

Voedingssupplementen & Verbetering van de weerstand

Huidzorg Royale krijgt veel vragen over of er voedingssupplementen bestaan welke de weerstand verbeteren. Gebufferde Vitamine C in combinatie met Ribus Nigrum is een geschikte combinatie voor verbetering van de weerstand. Een ander geschikt supplement is S-Acetyl L-Glutathione. Via deze link kunt u informatie van al onze huidige beschikbare voedingssupplementen inlezen. Mocht u meer informatie willen dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Staat er een supplement niet tussen welke u wenst te ontvangen? Neem dan ook contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Voedingssupplementen in de tijd van Corona maatregelen

U kunt ons altijd bellen of contact met ons opnemen als u vragen heeft over de ondersteuning van uw huid of van uw gezondheid met voedingssupplementen, of met crèmes. Wij zijn hiervoor bereikbaar via nummer 071-5426893. Zonder EMB test kunnen wij u supplementen verstrekken. Deze kunt u ophalen bij onze praktijk of sturen wij u per post toe. Voor bestellingen boven de €50 rekenen wij u geen verzendkosten.

Plan een afspraak

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een afspraak