Couperose Behandeling

Heeft u last van couperose? Vindt u dat de couperose uw gezicht of hals ontsiert? En wilt u er daarom voor zorgen dat deze couperose aanzienlijk minder zichtbaar wordt, dan bent u bij Huidzorg Royale aan het juiste adres. Wij zijn medisch en cosmetisch opgeleide huidtherapeuten die met zeer deskundige apparatuur couperose behandelen. We boeken hiermee zeer verbluffende resultaten.

 

Vrijblijvende intake voor camouflagetherapie

Huidzorg Royale neemt optimale patiëntzorg heel serieus! Juist daarom durven wij te zeggen: ‘Royaal in zorg voor uw huid’. We starten iedere behandeling met een vrijblijvende intake. Onze huidtherapeute bekijkt uw huid, uw huidstructuur en de couperose zorgvuldig. Op die basis adviseren wij u één van onze behandelingen, die vaak (deels) vanuit uw zorgverzekering vergoed kan worden. Huidzorg Royale heeft immers contracten met alle zorgverzekeraars. Bij Huidzorg Royale is de intake kosteloos en vrijblijvend. U kunt de intake meestal binnen 1 week inplannen.

Plan uw behandeling

 

Couperose op uw gezicht of in uw hals

Heeft u last van rode en/of blauwe bloedvaatjes op uw wangen, neus, kin of soms zelfs in uw hals of decolleté? Geeft dit u klachten als branderigheid, prikkelingen, tintelingen of jeuk? Dan heeft u vermoedelijk couperose. Vanwege de klachten zult u de couperose graag willen laten verwijderen of laseren. Maar u zult ook graag af willen van de zichtbare bloedvaatjes. U bent daarvoor bij Huidzorg Royale aan het juiste adres.

 

Couperose Laserbehandeling, Elektrocoagulatie of Camouflagetherapie

Huidzorg Royale heeft wel drie verschillende therapieën tegen couperose. Tijdens de vrijblijvende intake bekijken wij uw huid, de structuur van uw huid en de couperose. En bespreken wij de vergoedingen die mogelijk zijn vanuit uw zorgverzekering. Daarna geven wij u persoonlijk advies: een kuur op basis van één van onderstaande technieken IPL Laserbehandeling en Elektrocoagulatie voor het weghalen van de couperose of Camouflagetherapie voor vermindering van de couperose.

Plan uw behandeling

 

Vergoeding zorgverzekeraar voor couperose behandeling

Huidtherapie voor verwijdering of camouflage van couperose wordt grotendeels vergoed door de zorgverzekering. De zorgverzekering stelt vaak als eis dat de couperose in uw gezicht of hals moet zitten. De huidtherapeute moet lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), BIG-erkend zijn en geregistreerd staan in het kwaliteitsregister van Paramedici. De therapeuten van Huidzorg Royale voldoen aan deze eisen. Huidzorg Royale heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

 

Huidzorg Royale

Royaal in de zorg om uw huid. Huidzorg Royale biedt huidtherapie en laserbehandelingen. Onze therapeuten zijn medisch en cosmetisch opgeleid. En grenzen met hun kennis en kunde aan dermatologie. Huidzorg Royale staat voor kwalitatief hoogwaardige huid therapeutische behandelingen uitgevoerd door een deskundige. Optimale huidverbetering en uitstekende patiëntzorg staan hoog in het vaandel. Ons doel is om u lekkerder in uw vel te laten voelen. Zowel voor cosmetische als medische behandelingen bent u bij Huidzorg Royale aan het juiste adres.

  • Medisch & cosmetisch opgeleide huidtherapeuten
  • Behandeling met nieuwste apparatuur volgens persoonlijk behandelplan
  • Optimale huidverbetering & uitstekende patiëntzorg
  • Geen wachtlijst. Wij kunnen uw vrijblijvende intake binnen 1 week plannen.
  • Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Geregistreerd in kwaliteitsregister van Paramedici. BIG-erkende huidtherapeuten