CORESA: de nieuwe behandelmethode tegen Acne

Huidzorg Royale introduceert een nieuwe behandelmethode voor mensen met acneproblemen, CORESA. De productlijn en behandeling in de praktijk zijn volledig gericht op de bestrijding van acne en worden ingezet bij milde tot ernstige vormen van acne. Naast de behandeling door de huidtherapeute in de praktijk is het gebruik van thuisproducten een voorwaarde om tot de gewenste, verbluffende resultaten te komen.

Zoektocht naar effectieve behandeling van acne

Huidzorg Royale is op zoek gegaan naar een productlijn die specifiek voor de acnehuid is ontwikkeld, die acneproblematiek in de kern aanpakt en uitstekende resultaten biedt. Juist omdat acne voor patiënten een grote zorg is, hebben we deze zoektocht zorgvuldig aangepakt en hebben we hier een flinke tijd in geïnvesteerd. Misschien is het slim om iedereen via onderstaande blog in te lichten.

 

Verschillende soorten acne

  • Acne vulgaris: de meest voorkomende vorm van acne. Het komt voornamelijk voor op plaatsen waar zich veel talgklieren bevinden, zoals in het gezicht, op de borst en op de schouders. De kenmerken zijn: open en gesloten comedonen (mee-eters), pustels (puskopjes) en papels (pukkels).
  • Acne conglobata: dit is een ernstige vorm van acne, die voornamelijk bij mannen voorkomt op de schouders en rug. Het is herkenbaar aan bulten en cysten. Deze vorm van acne blijft vaak lang na het 20ste jaar bestaan.
  • Acne comedonica: bij deze vorm is er geen sprake van ontstekingen, maar hebben patiënten voornamelijk last van comedonen (mee-eters).
  • Acne excoriee de jeunes filles: huidbeschadiging bij een milde vorm van acne als gevolg van het steeds open krabben, peuteren en uitknijpen van puistjes en korstjes. Dit zorgt voor wondjes, hyper- en hypopigmentatie en littekens in het gelaat.
  • Acne tarda: deze vorm wordt ook wel ‘volwassen acne’ bij vrouwen genoemd. Bij 20% begint het na het 25ste levensjaar, bij 80% bestond de acne al eerder en is het nog steeds aanwezig.

Belangrijkste oorzaken van acne

Om te kunnen begrijpen waarom de nieuwe CORESA-behandelmethode zulke verbluffende resultaten heeft, is het goed om de oorzaken van acne, als ernstige huidaandoening, te doorlopen.

  • Verhoogde talgproductie en verhoorning van de huid: de talgklieren raken verstopt, waardoor er een talgprop wordt gevormd. Door het vermeerderen van bacteriën ontstaan er ontstekingen.
  • Verhoogde productie van mannelijke geslachtshormonen
  • Het nuttigen van ongezonde voedingsmiddelen: te veel voeding met een hoge Glycemische Index (GI) en melkproducten veroorzaakt of verergert de acnehuid

 

Wat is CORESA?

CORESA heeft de beste formule ontwikkeld voor het bestrijden van acne bij de bron, diep onder het huidoppervlak. CORESA bevat actieve ingrediënten die een acnehuid dusdanig verbeteren en talgproductie verminderen. CORESA-producten hebben een basis van natuurlijke ingrediënten. Het belangrijkste ingrediënt is salicylzuur. Salicylzuur is een natuurlijke, veilige substantie die wordt gewonnen uit wintergroene bladeren, berken en andere planten.

De CORESA producten zijn geschikt voor bijna alle huidtypen, acnesoorten en lichaamsdelen. De CORSEA-behandelingen zijn effectief en resultaten zijn snel zichtbaar. De methode is uitgebreid getest en onderzocht. CORESA is een compleet programma tegen acnelittekens, onreine huid en grove poriën.

 

CORESA-thuisproducten

Met het gebruik van thuisproducten ligt het accent meer op zelfmanagement. Door CORESA ook na de behandeling bij Huidzorg Royale ook thuis te gebruiken, reguleren we eerst de talgproductie en zorgen we voor vermindering van de inflammatie (ontstekingen) en voorkomen we de vorming van nieuwe comedonen (mee-eters). Naast de behandeling in de praktijk is het gebruik van thuisproducten een voorwaarde om tot het gewenste resultaat te komen. Het gebruik van thuisproducten is vrij simpel aangezien u een handige beschrijving mee krijgt.

 

Wat zijn de kosten van de CORESA-acne behandeling?

De behandelingen met CORESA-producten zijn geschikt voor alle acne huidtypen (met uitzondering van de gevoelige huid). Bij de behandeling van acne werkt de huidtherapeute met onder andere CORESA-producten. De prijzen van de behandelingen zijn als volgt:

Dieptereiniging 15 min             €25,-

Dieptereiniging 30 min             €35,-

Dieptereiniging 45 min             €45,-

Dieptereiniging 60 min             €60,-

 

Afspraak maken voor acne behandeling

Heeft u (langdurig) last van acne? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek via het contactformulier of bel: 071-5426893.

Plan uw intake

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een intake