Actie definitieve ontharing

De lente is begonnen en de zomer komt eraan. Dat betekent dat de dikke jassen en lange broeken in de kast mogen en dat het weer tijd wordt voor korte broeken en badkleding. Helaas moet u dan ook weer scheren, met alle irritaties die daarbij horen. Maak daarom gebruik van onze speciale kortingsactie voor 15% korting op definitief laserontharen en kom deze zomer stralend voor de dag. Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei en geniet van de zon, het strand en alle zomerse activiteiten zonder zorgen over stoppels of ingegroeide haartjes.

Plan uw behandeling

Actie definitieve ontharing

  • 15 procent korting op definitieve ontharing voor mannen en vrouwen
  • Actie is geldig ongeacht het te behandelen gebied

Plan direct uw ontharing

Geen zin meer in steeds maar weer ontharen?!

Zéker in de lente en zomer speelt bij veel mensen de wens van permanente ontharing. Logisch, want thuis ontharen is steeds weer een tijdrovende klus. Bovendien heeft thuis scheren veel gevolgen: scheer irritaties, pukkeltjes, nog vele haarstoppeltjes of zelfs met een verbrande huid (door de chemische ontharing crème). En het ergst: na alle moeite kan opnieuw ontharen al binnen een paar dagen nodig zijn! Frustratie alom!

 

Start daarom nog deze week met definitieve ontharing …

Dat is eenvoudig te regelen! Klik door & plan een consult in onze praktijk in Leiderdorp. Dat kan meestal binnen 1 week! Wij bekijken dan je huid, haartype en de plek die je wilt ontharen. Stellen een persoonlijk ontharingsplan op en starten (indien gewenst) direct met de permanente ontharing.

  • Lasertherapie volgens persoonlijk ontharingsplan.
  • Met de meest geavanceerde laser, de Soprano ICE Diode laser. Jij bent daarom al met enkele behandelingen (meestal 5 of 6) definitief onthaard! Echt een versneld proces …en veilig voor de huid.
  • Vergoeding vanuit zorgverzekering mogelijk.

Maak een afspraak

Meer over Huidzorg Royale Leiderdorp

Definitieve ontharing het hele jaar door

Wij krijgen veel aanvragen in de lente en zomer. Logisch, want veel vrouwen willen juist in de zomer mooie gladde benen, oksel en bikinilijn. Mannen willen vooral af van (zware) beharing op hun rug, schouders en borst. Geen zorgen, bij Huidzorg Royale kun je het hele jaar terecht voor ontharing. Wel vragen wij je om gelaserde huid niet bloot te stellen aan zonlicht. Wij behandelen ook niet als je net nog onder de zonnebank bent geweest. Huidzorg Royale maakt je dus ‘zomer klaar’. Begin wel snel, omdat je pas met een aantal behandelingen definitief onthaard bent …