Laserbehandeling Rimpels bij Huidzorg Royale

Huidzorg Royale heeft net de meest geavanceerde fractional CO2 laser in gebruik. Nu al hebben wij verbluffende resultaten geboekt voor anti-aging, huidverbetering en voor het weghalen van rimpels  en ouderdomsvlekken. Onze laserbehandeling rimpels is heftig: wij behandelen de huid zeer diepgaand. Na een korte herstelperiode zult u een ongekend grote verbetering zien van uw huid. U heeft maar enkele behandelingen nodig om definitief van uw huidprobleem af te komen. Een heerlijk alternatief voor tijdelijke oplossingen zoals camouflage therapie.

 

Heeft u last van rimpels of ouderdomsvlekken?

Dagelijks ontmoeten wij patiënten met rimpels of ouderdomsvlekken die (naar hun mening) hun gezicht, hals of decolleté ontsieren. Vervelend, juist omdat voor veel mensen het eerste aangezicht zo belangrijk is. Huidzorg Royale biedt een compleet traject aan met de belofte: u heeft na dit traject een jongere, frissere huid. Plan daarom een vrijblijvende intake bij Huidzorg Royale. Na de intake geven wij u aan of uw huid geschikt is voor de CO2 laser en hoeveel behandelingen u nodig zult hebben. Blijkt uw huid niet geschikt dan hebben wij ook andere behandelingen.

Plan uw behandeling

 

CO2 laserbehandeling rimpels van het hoogste niveau

Huidzorg Royale is speciaal geselecteerd, getraind en gecertificeerd om met deze fractional CO2 laser te mogen werken. Bij ons werken alleen medisch en cosmetisch opgeleide huidtherapeuten. Zij laseren uw gezicht, hals of decolleté met de grootste zorg. Onze laserbehandelingen zijn veilig: bij Huidzorg Royale loopt u geen enkel risico op verbranding van uw huid.

 

Ondersteuning door SkinCeuticals

Binnen het ‘complete’ traject hoort het thuisgebruik van SkinCeuticals: zeer hoogwaardige crèmes die alleen worden voorgeschreven door dermatologen, cosmetische artsen en huidtherapeuten als Huidzorg Royale. SkinCeuticals verkort de herstelperiode. Verbetert de huid en vult tekorten aan die de heftige CO2 laserbehandeling heeft veroorzaakt. U heeft dit nodig om een frisse, gezonde en jongere huid terug te krijgen.

  • Compleet CO2 lasertraject inclusief huid-herstellende crèmes
  • Kort traject met heftige behandelingen, begeleid door huidtherapeute
  • Definitieve verwijdering van rimpels en ouderdomsvlekken

 

Huidzorg Royale bij u in de buurt, in Leiderdorp

Royaal in de aandacht voor uw huid. Huidzorg Royale biedt huidtherapie en laserbehandelingen. Onze therapeuten zijn medisch en cosmetisch opgeleid. Huidzorg Royale staat voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur. Optimale huidverbetering en uitstekende patiëntzorg staan hoog in het vaandel. Ons doel is om u lekkerder in uw vel te laten voelen.

  • Medisch & cosmetisch opgeleide huidtherapeuten
  • Behandeling met meest geavanceerde apparatuur volgens persoonlijk behandelplan
  • Geen wachtlijst: wij kunnen uw intake vaak binnen 2 weken plannen
  • Optimale huidverbetering
  • Uitstekende patiëntzorg
  • Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Geregistreerd in kwaliteitsregister van Paramedici. BIG-erkende huidtherapeuten

 

Vrijblijvende intake voor laserbehandeling rimpels

Huidzorg Royale neemt optimale patiëntzorg heel serieus! Juist daarom durven wij te zeggen: ‘Royaal in aandacht voor uw huid’. Wij starten iedere behandeling met een vrijblijvende intake. Wij bekijken uw huid, huidstructuur en het probleem waarvoor u bij ons aanklopt. Op die basis adviseren wij één van de behandelingen die vaak deels vanuit uw verzekering vergoed kunnen worden. Immers Huidzorg Royale heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Meestal kunnen wij uw intake binnen 2 weken inplannen. De intake is kosteloos als u kiest voor behandeling bij Huidzorg Royale. Kiest u hier niet voor, prima, maar dan vragen wij een vergoeding van € 25.

Plan een afspraak