Camouflagetherapie tegen pigmentvlekken

Heeft u last van ontsierende pigmentvlekken? Of heeft u andere huidaandoeningen en kleurafwijkingen in uw gezicht of hals zoals littekens, brandwonden, acne(littekens), pigmentsnor of wijnvlekken? En wilt u deze graag laten weghalen? Of laten behandelen zodat ze aanzienlijk minder zichtbaar zijn? Dan bent u bij Huidzorg Royale aan het juiste adres. Wij zijn medisch en cosmetisch opgeleide huidtherapeuten die met zeer deskundige apparatuur camouflagetherapie tegen pigmentvlekken kunnen doen waarmee we zeer verbluffende resultaten boeken.

Vrijblijvende intake voor camouflagetherapie

Huidzorg Royale neemt optimale patiëntzorg heel serieus! Iedere behandeling starten we met een vrijblijvende intake. Onze huidtherapeute bekijkt uw huid, uw huidstructuur en de pigmentvlek(ken) zorgvuldig. Op die basis adviseren wij u één van onze behandelingen, die vaak (deels) door uw zorgverzekering vergoed kan worden. U kunt deze vrijblijvende intake vaak al binnen 1 week inplannen. De intake is kosteloos als u kiest voor behandeling bij Huidzorg Royale. Kiest u hier niet voor, prima, maar dan vragen wij een vergoeding van € 25.

Plan vrijblijvende intake

 

Behandeling pigmentvlekken gezicht en hals

Huidzorg Royale behandelt pigmentvlekken in een kuur van opvolgende behandelingen. Bij aanvang van de kuur maken we foto’s om het eindresultaat van de behandeling goed te kunnen beoordelen. De kuur heeft als doel om de pigmentvlek(ken) of pigmentsnor definitief te verwijderen. Beter dan tijdelijke camouflage. Huidzorg Royale zal u in 3 tot 8 weken behandelen in de praktijk in Leiderdorp. Om optimale resultaat te krijgen, gebruikt u daarna thuis onze professionele huid therapieproducten om uw huid te laten herstellen. U zult tijdens deze periode ervaren dat u er ook jonger uit gaat zien. Onze 6 verschillende therapieën werken allen sterk huid verjongend (anti-aging).

 

Verwijderen van pigmentvlekken

U wilt een pigmentvlek(ken) definitief laten verwijderen? Huidzorg Royale heeft wel zes verschillende therapieën. Tijdens de vrijblijvende intake bekijken wij uw huid, de structuur van uw huid en van de pigmentvlek(ken). En bespreken wij de vergoedingen die mogelijk zijn vanuit uw zorgverzekering. Daarna geven wij u persoonlijk advies: een kuur op basis van één van onderstaande technieken. CO-2 of IPL laser, Micro-needling of Microdermabrasie, ME LINE of Peelings.

CO2 laser of IPL-behandeling pigmentvlekken

Voor het weghalen van pigmentvlekken heeft Huidzorg Royale 2 verschillende lasers: de CO2 laser (nieuw) en de IPL-laser. Huidzorg Royale behandelt bij voorkeur met de allernieuwste CO2 laser, die alleen medisch opgeleide therapeuten mogen gebruiken. Tijdens de intake onderzoeken wij of uw huid en pigmentvlek geschikt zijn voor de CO2 laser. Is dit het geval, dan kunt u volstaan met flink minder behandelingen en heeft u een kortere hersteltijd van de huid.

Pigmentvlekken IPL behandeling

Vergoeding zorgverzekeraar

Huidtherapie voor verwijdering van pigmentvlekken wordt grotendeels vergoed door de zorgverzekering. De zorgverzekering stelt vaak als eis dat de vlek(ken) in uw gezicht of hals moet zitten. De huidtherapeute moet lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), BIG-erkend zijn en geregistreerd staan in het kwaliteitsregister van Paramedici. De therapeuten van Huidzorg Royale voldoen aan deze eisen.

Klik op deze link voor een overzicht voor de vergoedingen van zorgverzekeraars

Camouflagetherapie pigmentvlekken bij Huidzorg Royale

Huidzorg Royale biedt huidtherapie en laserbehandelingen. Onze therapeuten zijn medisch en cosmetisch opgeleid. Huidzorg Royale staat voor kwalitatief hoogwaardige huid therapeutische behandelingen uitgevoerd door een deskundige. Optimale huidverbetering en uitstekende patiëntzorg staan hoog in het vaandel. Ons doel is om u lekkerder in uw vel te laten voelen. Zowel voor cosmetische als medische behandelingen bent u bij Huidzorg Royale aan het juiste adres.

 

Plan vrijblijvende intake

  • Medisch & cosmetisch opgeleide huidtherapeuten
  • Behandeling met nieuwste apparatuur volgens persoonlijk behandelplan
  • Optimale huidverbetering & uitstekende patiëntzorg
  • Geen wachtlijst. Wij kunnen uw vrijblijvende intake binnen 1 week plannen
  • Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Geregistreerd in kwaliteitsregister van Paramedici. BIG-erkende huidtherapeuten

Stel een vraag

© Huidzorg Royale 2019 - All Rights Reserved | Website door: Donkeys & Co.