Pigment

Veel mensen hebben een te veel aan pigment in de huid, ook wel hyperpigmentatie genoemd. Dit uit zich in verschillende soorten, vaak onschuldige, donkere vlekken op de huid. Heeft u last van pigmentvlekken?

Plan uw intake

Behandeling van pigmentvlekken

Veel mensen hebben een te veel aan pigment in de huid, ook wel hyperpigmentatie genoemd. Dit uit zich in verschillende soorten, vaak onschuldige, donkere vlekken op de huid. Heeft u last van pigmentvlekken? Onze huidtherapeute doet uitgebreid onderzoek. Voordat er een geschikt behandelplan opgesteld kan worden, bepalen wij eerst om wat voor soort hyperpigmentatie het gaat en hoe diep het pigment zich in de huid bevindt. De pigmentbehandeling van Huidzorg Royale is niet alleen gericht op het verwijderen van de pigmentvlek, maar ook op de reductie van pigmentaanmaak. Wij voeren intensieve behandelingen met de nieuwste technologie uit. Voor een optimaal resultaat.

Bescherming van de huid

Om uw huid goed te beschermen en hiermee verergering van pigmentvlekken te voorkomen dient u regelmatig gebruik te maken van zonnebrandcrème met SPF (Sun Protection Factor) van factor 30 of hoger. De huidtherapeuten van Huidzorg Royale informeren en adviseren u graag over het gebruik van beschermende producten.

 

Vrijblijvende intake

Plan direct, zonder verwijzing van uw huisarts of specialist, kosteloos een intakegesprek in binnen twee weken. Ook mogelijk in de avonden of op zaterdag. Mocht u na deze uitgebreide intake besluiten geen behandeling te starten bij Huidzorg Royale, dan vragen wij een vergoeding van €25,-. Tijdens de intake analyseren wij uw pigmentvlek grondig. U krijgt direct advies over de meest geschikte behandeling of combinatie van behandelingen. Lichtflitstherapie, ME-LINE behandelingen, micro needling, peelings en camouflagetherapie behoren tot de mogelijkheden. De frequentie en intensiteit van behandelingen hangen af van het soort pigmentvlek en het herstellend vermogen van uw huid. Om verbetering inzichtelijk te maken, bieden wij de mogelijkheid om voor en na de behandeling foto’s te maken. Het eindresultaat is afhankelijk van een aantal factoren zoals de diepte van het pigment, de locatie, de ontstaanswijze, de vorm, de intensiteit van kleur, uw huidtype en uw zongedrag.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden maakt u zeker kans op gedeeltelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar. Huidzorg Royale voldoet aan alle voorwaarden. Huidzorg Royale is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), is BIG-erkend en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van Paramedici. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres.

Behandelingen tegen pigmentvlekken

Lichtflitstherapie / IPL (Intense Pulsed Light)

Lichtflitstherapie is een effectieve methode om oppervlakkige pigmentvlekken en pigmentvlekken die door de zon zijn ontstaan te verwijderen. Het IPL handstuk zendt een zeer krachtig licht uit wat alleen opgenomen wordt in de aanwezige roodheid in de huid en niet in de omringende huid. Door de warmte wordt de pigmentvlek vernietigd en de vaatjes dicht gebrand. De omringende huid blijft intact.

 

ME LINE

ME LINE is de eerste en enige behandelmethode die gespecialiseerd is in het tegengaan van alle soorten pigmentvlekken. Bovendien werkt deze methode sterk verjongend. Het is geschikt voor elk huidtype en lichaamsdeel. De ME LINE-behandelingen zijn effectief en resultaten zijn snel zichtbaar. De methode is uitgebreid getest en onderzocht.

Lees meer over Me Line

 

Micro needling

Bij micro needling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die door vibratie kleine kanaaltjes in de huid maken. De huid wordt hierdoor zodanig verwond dat deze op een natuurlijke manier wordt geprikkeld het natuurlijke herstelproces op gang te brengen. Dit zorgt voor een egale en soepele huid, tekenen van pigmentatie worden zichtbaar minder. De naaldjes zijn instelbaar in lengte wat de effectiviteit van de behandeling verhoogt en de opname van producten verbetert.

 

Peelings

Peelings bestaan uit vloeistoffen die de huid verbeteren door de bovenste laag te laten afschilferen. De vloeistoffen hebben unieke eigenschappen die pigmentvlekken verlichten en de huid gladder maken. Onze peelings bevatten melkzuur. Dit heeft een oplichtend effect en reguleert de pigmentaanmaak. Door het inzetten van deze peelings wordt zowel de oppervlakkige als diepe hyperpigmentatie in de huid vervaagt, waardoor de huidtint verbetert.

 

Camouflagetherapie 

Onze huidtherapeute zoekt samen met u naar de kleur die overeenkomt met uw huid. Lycogel is een camouflageproduct dat wij adviseren bij pigmentvlekken. Deze foundation is een uitkomst bij pigmentvlekken. Het camoufleert en tegelijkertijd wordt de huid verzorgd. Lycogel bevat daarnaast SPF 30 en beschermt uw huid hiermee tegen nieuwe ontwikkelingen van pigment. Onze huidtherapeute loopt de verschillende producten en de gebruikswijzen uitgebreid met u door.

Plan uw intake

U kunt op korte termijn terecht voor een intakegesprek. Het tarief hiervoor bedraagt €25,-. Deze factuur vervalt zodra u besluit bij ons te behandelen. Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. De praktijk is geopend in de avond en op zaterdag. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een intake