Overbeharing

Heeft u last van overbeharing, stoppels, scheerirritaties, ingegroeide haartjes of ontstekingen aan haarzakjes? U ben niet de enige, deze klachten komen bijzonder veel voor. Vaak wordt overbeharing, in iedere vorm, als zeer storend ervaren.

Plan uw intake

Overbeharing behandelen

Heeft u last van overbeharing, stoppels, scheerirritaties, ingegroeide haartjes of ontstekingen aan haarzakjes? U ben niet de enige, deze klachten komen bijzonder veel voor. Vaak wordt overbeharing, in iedere vorm, als zeer storend ervaren. Gelukkig valt overbeharing goed te behandelen. Huidzorg Royale heeft de kennis en ervaring in huis om ieder probleem met overbeharing effectief tot in de kern aan te pakken. En permanent, want met laseren zorgen wij ervoor dat beharing voorgoed verdwijnt.

laserontharing

Vrijblijvende intake

Plan direct, zonder verwijzing van uw huisarts of specialist, kosteloos een intakegesprek in binnen twee weken. Ook mogelijk in de avonden of op zaterdag. Mocht u na deze uitgebreide intake besluiten geen behandeling te starten bij Huidzorg Royale, dan vragen wij een vergoeding van €25,-.  Tijdens de intake krijgt u direct, na grondige analyse van uw huid en haar, advies over welke behandeling geschikt is om uw overbeharing aan te pakken. Huidzorg Royale verwijdert overbeharing definitief door middel van: laserbehandelingen met de nieuwste Soprane ICE Diode laser, elektrische epilatie en lichtflitstherapie. Tijdelijke ontharingsmethoden zoals harsen of ontharen met een draad, bieden wij ook aan.

 

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden maakt u zeker kans op gedeeltelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar. Huidzorg Royale voldoet aan alle voorwaarden. Huidzorg Royale is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), is BIG-erkend en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van Paramedici. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres.

Behandelingen tegen overbeharing

Laserontharen met de nieuwste Soprano ICE Diode laser

De Soprano ICE Diode laser biedt een permanente oplossing voor overbeharing. Niet alleen bij overbeharing, maar ook bij stoppels, scheerirritaties, ingegroeide haartjes of ontstekingen aan haarzakjes. Met deze laser behandelen wij de haarzakjes met een hoge pulsfrequentie op de meest effectieve golflengte. Dit type laser maakt onderdeel uit van de SHR-methode ‘Super Hair Removal’. De SHR-methode is het meest innovatieve systeem op het gebied van definitieve ontharing. SHR is veilig, effectief en pijnloos. Deze behandeling is alleen geschikt voor donkere haren en wordt ook gebruikt bij voortdurend terugkerende ontstekingen van de haarzakjes en talgkliertjes.

 

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie is een definitieve methode voor verwijdering van ongewenste haren. Deze vorm van epilatie kan ingezet worden bij alle huidtypes en alle haarsoorten. Zowel op het gezicht als op het lichaam. De huidtherapeute laat een kleine naald in het haarzakje glijden en geeft vervolgens enkele secondes een stroomstootje. De ongewenste haren worden één voor één behandeld. De behandeling is goed te verdragen en de huid blijft intact. Met elektrische epilatie kunnen we witte, grijze en rossige haren behandelen.

 

Lichtflitstherapie / IPL (Intense Pulsed Light)

Definitief ontharen voeren wij ook uit met de methode van lichtflitstherapie (met een IPL handstuk). Bij lichtflitstherapie wordt zeer krachtig licht, uitgezonden door de flitslamp, opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de haarzakjes en de aanwezige cellen voor nieuwe haren vernietigd. Het licht werkt op het pigment. Deze methode is daarom niet geschikt voor blonde, witte of grijze haren. Het koelsysteem van het apparaat beschermt de bovenlaag van de huid. Dit vermindert het prikkelende gevoel tijdens de behandeling.

 

Harsen

Harsen is een tijdelijke ontharingsmethode, waarbij de haren terug groeien. Harsen gebeurt door middel van het verwijderen van overtollige lichaamsbeharing met een kleverige substantie. Het doel van harsen is de haren inclusief de haarwortels te verwijderen. Deze behandeling kan als pijnlijk worden ervaren.

 

Ontharen met een draad

Bij Huidzorg Royale kunt u ook terecht voor tijdelijke ontharing door middel van het gebruik van een draad. Dit wordt vaak ingezet bij de ontharing van de wenkbrauwen, de bovenlip en bakkebaarden.

Plan uw intake

U kunt op korte termijn terecht voor een intakegesprek. Het tarief hiervoor bedraagt €25,-. Deze factuur vervalt zodra u besluit bij ons te behandelen. Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. De praktijk is geopend in de avond en op zaterdag. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een intake