Overige ontharingsmethoden

 

Huidzorg Royale heeft de kennis en ervaring in huis om elk probleem met overbeharing dusdanig te behandelen dat uw probleem handzaam wordt. De diverse ontharingsmethoden zijn Laserontharen, ontharen d.m.v. lichtflitstherapie, elektrische epilatie, harsen en ontharen d.m.v. draad.

 

Lichtflitstherapie

Lichtflitstherapie (oftewel IPL) is ook een een methode om definitief te ontharen. Bij een lichtflitstherapie wordt het zeer krachtige licht dat de flitslamp uitzendt opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de haarzakjes en de aanwezige kiemcellen voor nieuwe haren vernietigd. Omdat het licht op het pigment werkt is deze methode niet geschikt voor blonde, witte of grijze haren. Het apparaat heeft een koelsysteem dat de bovenlaag van de huid beschermt en het prikkelende gevoel tijdens de behandeling vermindert.

Meer over IPL ontharen

 

Harsen

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaamsbeharing door middel van een kleverige substantie. Het doel van harsen is dat de haren inclusief de haarwortels met hartslag worden verwijderd. Harsen is een tijdelijke ontharingsmethode, waarbij de haren gemiddeld na 2-6 weken terug groeien. Deze behandeling kan als pijnlijk worden ervaren.

Meer over harsen.

 

Ontharen met een draad

Epileren met een touwtje is een techniek waarmee de haartjes weggehaald worden, meestal bij de wenkbrauwen , bovenlip, wangen en kin. Door middel van een gedraaid touwtje worden de haartjes vanaf de wortel uitgetrokken. Ook hierbij is het belangrijk om de haartjes vier weken te laten staan.

Meer over Ontharen d.m.v. een touwtje.

 

Vergoeding zorgverzekeraar

Bij een aanvullende verzekering kan de behandeling van ontharen bij ernstige haargroei vergoedt worden door zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden. Huidzorg Royale heeft contracten met alle zorgverzekeraars. U kunt het altijd navragen bij uw verzekering of contact opnemen met onze huidtherapeut.

 

Afspraak maken

U kunt op korte termijn terecht voor een intakegesprek. Het tarief hiervoor bedraagt €25,-. Deze factuur vervalt zodra u besluit om over te gaan tot behandeling. Bij Huidzorg Royale kunt terecht zonder een verwijzing van de huisarts of andere specialist. Daarnaast is de praktijk ook open in de avond en op zaterdag. Heeft u echter verder nog vragen na het lezen van deze pagina, u kunt ons ook altijd direct benaderen!

Maak een afspraak

 

Prijslijst
Elektr. Epileren 15 min. € 22,50,-
Elektr. Epileren 30 min. € 35,-
Elektr. Epileren 45 min. € 47,50,-
Elektr. Epileren 60 min. € 60,-
IPL , vanaf € ??,??-
Ontharen d.m.v. draad, vanaf € 10,-
Harsen € 25,-

Stel een vraag

Ervaringen

© Huidzorg Royale 2019 - All Rights Reserved | Website door: Donkeys & Co.