pHformula Huidtherapie

Huidzorg Royale biedt therapie met gebruik van gerenommeerde huidproducten. Bij de behandeling van acne, chronische roodheid (als Rosacea, Couperose en Eczeem), huidveroudering en hyperpigmentatie zijn wij overgestapt naar het gebruik van pHformula MD. De MD staat voor Medical Line. En juist die toevoeging past bij het beleid van Huidzorg Royale.

 

Oplossing voor acne, roodheid, hyperpigmentatie & huidveroudering

Huidproblemen als acne, roodheid, hyperpigmentatie en huidveroudering lost Huidzorg Royale op door verschillende behandelingen elkaar te laten opvolgen. Juist daarom starten wij ieder traject met een vrijblijvende intake. Tijdens die intake onderzoekt de huidtherapeut uw huid en bespreekt uw huidprobleem. Na de intake stellen wij een persoonlijk behandelplan voor waarin meestal behandelingen elkaar zullen afwisselen.

PHFormula huidtherapie

Geen Peeling maar Resurfacing

Bijna altijd is peeling onderdeel van het behandelplan bij acne, chronische roodheid, huidveroudering en (hyper)pigmentatie. Huidzorg Royale voert de peeling nu uit met de huidvriendelijke producten van pHformula. Daarbij blijft de schade van de huid zeer beperkt. Niet voor niets benoemt de fabrikant de producten tot ‘the art of resurfacing’. Geen peeling dus maar Dermalogical Skin Resurfacing: geheel terecht …

 

Huidzorg Royale & pHformula

Huidzorg Royale brengt pHformula diep in de huid aan. Juist DAAR doen de verschillende zuren, samen met andere werkzame stoffen, hun werk! Met als gevolg: actieve werkstoffen zorgen voor herstel van de acne, roodheid, huidveroudering of pigmentatie van binnenuit. Terwijl huidirritatie aan het huidoppervlak beperkt blijft. Als geen ander product zorgt pHformula voor herstructurering van de huid, van binnenuit én van buitenaf.

 

Producten voor thuisgebruik

Na behandelingen verzorgt u zelf de huid met de producten van pHformula voor thuisgebruik. U kunt deze bestellen bij de huidtherapeute van Huidzorg Royale.

Vrijblijvende intake

Wij behandelingen klanten met pHformula alleen wanneer wij oordelen dat hun huid en hun huidprobleem daarbij passen. Daarom plannen wij altijd graag een geheel vrijblijvende intake. De intake is bovendien ook kosteloos wanneer u kiest voor één van de behandelingen bij Huidzorg Royale. Klik op onderstaande button om uw intake in te plannen.

Plan een afspraak

Naar behandelingen met pHformula

 

De kracht & resultaten van pHformula samengevat

Bij behandelingen met pHformula wordt de toplaag van de huid dan wel weggehaald, toch wordt de huid niet ernstig beschadigd. Na behandeling heeft u geen hersteltijd van de huid nodig bijvoorbeeld om u ergens te (durven) vertonen. Fijn voor onze klanten die vaak al zo veel huidproblemen ervaren!

  • Wél actieve huidvernieuwing
  • Maar geen extreme roodheid, geen extra schilvering en geen extra huidirritatie na behandeling
  • Huidvriendelijke producten die dankzij hoge actieve werkstoffen en zuren ‘hun werk doen’ van binnenuit en van bovenaf.
  • Huidverbetering bij roodheid, acne, huidveroudering en (hyper)pigmentatie
  • Huidzorg Royale biedt huidtherapie en een compleet behandelplan aan met pHformula en ook thuisproducten voor herstel, herstructurering en onderhoud
pHFormula huidtherapie