MeLine Huidtherapie & producten

Huidzorg Royale zoekt steeds naar innovatieve producten en vernieuwende methoden voor huidverbetering. Voor de verwijdering van pigmentvlekken hebben wij MeLine gevonden! Ons enthousiasme zit vooral in het feit dat de huidtherapie en producten speciaal zijn ontwikkeld voor de behandeling van pigment in de huid. Bovendien kan MeLine op alle huidtypen, voor alle pigmentsoorten en overal op het lichaam en gezicht gebruikt worden. Huidzorg Royale is speciaal geselecteerd om deze intensieve huidtherapie uit te voeren. En mag ook producten voor thuisgebruik aanbieden. Neem dus contact met ons op, mocht u vragen hebben over MeLine.

 

MeLine & de resultaten bij hyperpigmentatie

Het geheim van MeLine zit vooral in het actieve bestanddeel Tranexaminezuur, die uiterst effectief is bij het verwijderen van pigment uit de huid. De producten kunnen gebruikt worden op alle huidtypen en is geschikt voor het verwijderen van alle pigmentsoorten. De producten weten het pigment van binnenuit af te breken. En dat is fijn! Zeker omdat er niet eerder een effectieve en veilige therapie was voor verwijdering van pigmentvlekken op de donkere huid, voor melasme en voor verwijdering van pigmentvlekken rond de ogen. Juist daarom is Huidzorg Royale zo blij dat wij geselecteerd zijn voor het uitvoeren van MeLine behandeltrajecten.

Plan uw behandeling

behandeling hyperpigmentatie

Oorzaken van hyperpigmentatie

Pigmentvlekken op uw huid kunnen veroorzaakt zijn door chronische zon schade, verkeerd medicijngebruik, tijdens een zwangerschap (bij voorbeeld door te veel zon in deze periode), verkeerde hormoonbalans of als gevolg van zelf te hard krabben op de huid of te agressieve huidtherapie. Hoe dan ook, het is belangrijker te weten hoe u af kunt komen van dit overtollige pigment. Huidzorg Royale kan u daar zéker bij helpen!

Lees onze blog over hyperpigmentatie

Meline

Huidzorg Royale & verwijderen van pigmentvlekken

Huidzorg Royale biedt een vrijblijvende intake aan. Tijdens deze intake zal één van onze medisch en cosmetisch opgeleide therapeuten uw huid en de pigmentvlekken onderzoeken. En zal, op basis daarvan, u een persoonlijk behandelplan voorstellen. Meest ideaal is als wij u met MeLine kunnen behandelen. Wanneer dit niet mogelijk is, dan hebben wij alternatieven zoals lasertherapie/ IPL, microneedling, peelings en camouflagetherapie. De intake is geheel vrijblijvend.

Klik door naar uitgebreide informatie over MeLine huidtherapie

 

MeLine voor thuisgebruik

Huidzorg Royale biedt de exclusieve producten ook aan voor thuisgebruik. Het thuis gebruiken is sowieso verplicht (essentieel voor de resultaten) wanneer je in een traject zit bij Huidzorg Royale. Als u MeLine wilt bestellen voor thuisgebruik, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via ons vragen formulier.

Neem contact met ons op voor MeLine voor thuisgebruik