MeLine Huidtherapie

MeLine is de eerste en enige behandelmethode die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk huidtype, pigmentsoort en lichaamsdeel. MeLine is uniek vanwege het tranexaminezuur, het anti-pigment ingrediënt. MeLine huidtherapie is bijzonder effectief en resultaten zijn snel zichtbaar. De methode is uitgebreid getest en klinisch onderzocht.
Lees onze blog over hyperpigmentatie

MeLine bestaat uit professionele behandelingen, die door de professional worden uitgevoerd als intensieve verhelderende behandeling in combinatie met producten voor thuisgebruik om de behandelresultaten te versterken en te onderhouden. De MeLine behandeling wordt gegeven in een kuurvorm van 3-4 maanden en beslaat 2 onderdelen:

  1. Minimaal 3 professionele behandeling in de praktijk . Meestal zijn 3 behandelingen voldoende, echter de praktijk leert dat in sommige gevallen meer behandelingen nodig zijn.
  2. Professionele producten voor thuisgebruik, bestaande uit 5 producten.

 

Intake voor MeLine huidtherapie

Tijdens de intake wordt het hele MeLine traject uitgebreid met u doorgenomen. Het is een behoorlijk intensief traject waarbij het uitermate belangrijk is dat u alle instructies vanuit de huidtherapeute opvolgt inclusief het gebruik van de thuisproducten. Omdat het een volledige kuur betreft dient deze ook volledig opgevolgd te worden voor een optimaal resultaat.

Plan een behandeling

 

Behandeling 1 (Masker behandeling – Peeling)

Voordat we starten met de behandeling gaan we eerst de huid zorgvuldig voorbereiden en reinigen. De actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de huid goed wordt gepenetreerd. Ze zorgen voor een verdunning van de hoornlaag en resetten de huidbarrière. De huid zal zich opnieuw hydrateren en wordt ze goed voorbereid op de peeling.

Afhankelijk van de type huid wordt er een dun laagje serum op de huid aangebracht. Dit product verstoort het proces van pigmentaanmaak, versnelt de afstoot van gepigmenteerde cellen en de groei van epidermale cellen. Het serum heeft 15 minuten nodig om in te trekken. Vervolgens wordt er nog een extra laagje aangebracht om tot een optimaal resultaat te komen. Ook hiervoor geldt dat het 15 minuten nodig heeft om in te trekken. Nadat het serum zijn werk heeft gedaan behandelen we de huid na met 03 Moist en 05 BB Cream + SPF.

Na de eerste behandeling gaat u thuis verder met de thuisproducten. De huidtherapeut zal u vooraf duidelijke instructies geven over de specifieke voor thuisgebruik. Het consequent gebruiken van de producten na de behandeling werkt in synergie met de behandelingen en versterkt elkaars werking.

 

Behandeling 2 (ID behandeling – Microneedling)

De behandeling begint weer met het reinigen en desinfecteren van de huid. Als de huid er klaar voor is start de huidtherapeut met Microneedling. In combinatie met de needling wordt de MeLine ampul in de huid verwerkt. Doordat de huid redelijk diep gepenetreerd wordt door Microneedling wordt pigmentaanmaak en bestaande pigmentophopingen verstoort. Een positief bijwerkend effect is de stimulatie van collageen waardoor de behandeling tevens huidverjongend is.

 

Behandeling 3 (Masker behandeling – Peeling)

Ongeveer 8 weken na de Microneedling behandeling vindt de derde behandeling plaats. Deze behandeling wordt ingezet om de laatste restjes pigment te verwijderen. Het masker blijft tijdens deze behandeling 60 minuten op het gezicht zitten.

Zoals eerder vermeld zit het pigment toch erg diep waardoor soms nog een extra behandeling Microneedling nodig is. Dit zal de huidtherapeut verder met u bespreken. Onze ervaring leert dat 3 behandelingen meestal voldoende zijn.

MeLine

MELINE Thuisproducten

Het is mogelijk om de thuisproducten van ME LINE per e-mail te bestellen. U kunt dit via info@huidzorgroyale.nl aanvragen.

MELINE GENTLE FOAM

€ 42.50

ME LINE 02 DAY

€ 99

ME LINE 02 NIGHT

€ 99

ME LINE 02 DARK CIRRCLES

€ 99

ME LINE 02 SPOT

€ 69

ME LINE 03 RESTORE

€ 49

ME LINE 03 MOIST

€ 72.50

ME LINE 04 BB CREAM + SPF

€ 49

ME LINE 05 PIGMENT HOME MASK

€ 79

MELINE Behandelingen

Masker behandeling

€ 155

ID behandeling

€ 155

Spot behandeling

€ 70

MELINE Dark Circles

€ 75

Gebruiksvriendelijke MeLine thuisproducten

Om het gebruik makkelijker te maken hebben de nummers op de MeLine verpakkingen een betekenis. Ze refereren naar de volgorde in gebruik en de functie. Het ontwerp van de verpakking helpt onderscheid te maken tussen de professionele producten en de producten voor thuisgebruik. De producten voor professioneel gebruik hebben een rode lijn en bij de producten voor thuisgebruik is deze lijn grijs.

Neem contact met ons op voor MeLine voor thuisgebruik

MeLine huidtherapie