In deze blog ga ik wat dieper in op zowel onze ervaring met de LPG Endermologie Alliance als die van een cliënt. Huidzorg Royale behandelt inmiddels alweer een behoorlijke periode met Endermologie bindweefselmassages en we kunnen wel stellen dat we dit met zeer veel plezier inzetten.

 

LPG Endermologie behandeling

Om te beginnen ga ik nog even kort in op de werking van de LPG Endermologie Alliance. Een behandeling houdt in dat het bindweefsel in de huid op een mechanische manier wordt gemasseerd waardoor er stimulans plaatsvindt van de bloedcirculatie en stofwisseling. Dit betreft een 100% natuurlijk behandeling en is daarnaast ook vrijwel pijnloos wat de ervaring ten goede komt. LPG Endermologie wordt zowel cosmetisch als medisch ingezet en we kunnen zowel grote als kleine gezicht/ lichaamsdelen behandelen. Zo zien we bijvoorbeeld mooie resultaten wanneer we de LPG inzetten voor het gezicht.

endermologie

Soorten Endermologie behandelingen

De LPG Endermologie behandeling is multifunctioneel en wordt voor meerdere behandelingen ingezet, namelijk tegen:

 • Cellulitis
 • Vastzittende vetophopingen (panniculose)
 • Verouderde huid
 • Verslapte huid
 • Lip (Oedeem)
 • Lymf (Oedeem)
 • Bestraalde huid
 • Pijn aan spieren en gewrichten
 • Striemen (bijvoorbeeld ontstaan door zwangerschap)
 • Littekens door trauma (bijvoorbeeld ontstaan door brandwonden, schaafwonden, andere verwondingen of operaties)
 • Voor & na liposuctie of liposculptuur

Medische Endermologie

Wanneer we kijken naar de inzet van de LPG Endermologie Alliance dan wordt deze veel ingezet bij cliënten met een medische indicatie. Zéker bij de behandeling van Oedeem (Lipoedeem en Lymfoedeem) is deze bindweefselmassage heeft de Alliance een enorm toegevoegde waarde! Dankzij de verschillende koppen en standen die het systeem heeft, kunnen we alle plekken op het lichaam bijzonder goed behandelen, welke soms zonder inzet van de LPG Alliance lastig te behandelen zijn. Huidzorg Royale boekt dan ook mooie resultaten bij Oedeem cliënten.

 

Cosmetische Endermologie

Als we kijken naar de cosmetische inzet dan is één van de doelen vaak om de huid te verstevigen. In samenspraak met de cliënt bespreken wij eerst welke gebieden er behandeld gaan worden. Voorafgaand aan de eerste behandeling worden er foto’s gemaakt van de te behandelen gebieden. Onze ervaring leert dat er minimaal tien minuten per zone behandeld moet worden om resultaat te behalen. Wat wij merken is dat het resultaat van huidverstrakking of vermindering van cellulitis na ongeveer zes behandelingen zichtbaar wordt.

Huidzorg Royale plant (afhankelijk van het gekozen behandelplan) een evaluatie moment in, waarbij opnieuw foto’s worden gemaakt en wij gezamenlijk de resultaten bekijken. Aan de hand van de resultaten en de tevredenheid van de cliënt bepalen we hoe we verder gaan.

 

Ervaring met een Endermologie behandeling bij Huidzorg Royale

We hebben één van de cliënten van Huidzorg Royale gevraagd of we haar ervaring mochten delen en dit was geen probleem. Na het ondergaan van een maagverkleining is mevrouw (39 jaar) veel kilo’s afgevallen en heeft zij last van overtollige huid. Huidzorg Royale heeft tijdens de intake geadviseerd om te kiezen voor een behandeling met de LPG Endermologie Alliance om zo de overtollige huid te verstevigen.

lpg endermologie

“Op aanraden van een collega ben ik gestart met de LPG Endermologie behandelingen. De behandelingen waren voor mij een ontspannen moment met een soort massage die ik als prettig heb ervaren. Na de eerste reeks van tien behandelingen was ik erg tevreden en blij, zoals op de foto’s te zien was er toen ook écht wel veel verbetering.”

 

Training & Vergoeding LPG Endermologie door zorgverzekeraars

Zoals gezegd zijn we inmiddels weer wat verder en hebben de medewerkers van Huidzorg Royale meerdere trainingen en cursussen gehad waardoor we u op een professionele manier van dienst kunnen zijn met Endermologie behandelingen. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars en veel behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering. Mocht u vragen hierover hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen zodat we het kunnen bespreken.

Wilt u meer informatie over de verschillende pakketten en tarieven? Klik dan hier.

Huidzorg Royale kan tijdens een persoonlijke intake bepalen of met LPG Endermologie behandelingen uw huidprobleem opgelost kan worden. Via deze link kunt u een vrijblijvende intake inplannen.

Plan een afspraak

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een afspraak