LPG behandeling bij Huidzorg Royale

Vol trots kan ik aankondigen dat we het behandelpakket van Huidzorg Royale gaan uitbreiden met een van de topapparaten en merken binnen de huidtherapie, namelijk de LPG Cellu M6 Alliance! Met de LPG Alliance gaan we verder met de professionalisering van de praktijk. Het apparaat wordt overal ter wereld in verschillende klinieken en spa’s ingezet en Huidzorg Royale behoort nu ook tot dit selecte gezelschap. De LPG is multifunctioneel, inzetbaar voor zowel lichaam als gezicht en wordt zowel medisch (oedeem) als cosmetisch ingezet. Daarnaast wordt de LPG ook preventief ingezet om het herstel te bespoedigen.

Endermologie

Op dit moment werken we In de praktijk al met een product van LPG, de Wellbox. Ondanks dat deze goed bevalt, willen we werken met materiaal van topkwaliteit waarmee we ook de mooiste en beste resultaten behalen. Begin mei krijgen we een flinke upgrade waardoor we ons aanbod zowel medisch als cosmetisch uitbreiden. LPG staat bekend als de wereldleider op het gebied van behandeling van het bindweefsel dankzij de unieke technologieën, Endermologie genaamd. Maar wat is Endermologie nu precies? Wat we verstaan onder endermologie is het mechanisch stimuleren van onze huid zodat natuurlijke fysiologische processen sneller en opnieuw in gang worden gezet. De LPG heeft meerdere behandelkoppen en standen waardoor het zowel voor lichaam als gezicht optimaal kan worden ingezet.

 

LPG behandeling als oplossing tegen huidproblemen

Een van de redenen waarom ik persoonlijk erg content ben met de LPG is dat het uiterst breed inzetbaar is. Zoals eerder aangegeven kan het zowel medisch als cosmetisch worden ingezet. Vanuit de huidtherapie betreft het de volgende behandelingen:

LPG behandeling

(Preventieve) Werking LPG behandeling

De LPG kan voor verschillende behandelingen en doeleinden worden ingezet. Zo is het bijvoorbeeld uitermate geschikt om oedeem goed te behandelen. Door de krachtige werkingen van het apparaat zal het vocht beter worden afgevoerd. Er zitten meerdere koppen op en het is voorzien van de nieuwste software waardoor u altijd gegarandeerd bent van de nieuwste behandelingen op het gebied van endermologie.

Daarnaast zorgt het vangwege de betere doorbloeding en het losmaken van het littekenweefsel voor een beter en sneller herstel van een litteken. De LPG heeft tevens een pijnstillende werking waardoor spierpijn en stijfheid goed behandeld kunnen worden. Het wordt tevens voor en na bepaalde ingrepen ingezet zoals ooglidcorrecties en spataderen.

De LPG werkt onder andere tegen:

  • Pijn: pijnstillende werking (tegen spierpijn, stijfheid)
  • Fibrose: losmaken van fibrotisch weefsel (soepel maken)
  • Oedeem: Betere vochtafvoer en doorbloeding
  • Litteken: Maakt het littekenweefsel los en soepel. Betere doorbloeding zorgt voor een betere genezing
  • Spierspanning: voorbereiding en herstellen van de spieren
  • Cellulitis: Afbreken van vetcellen
  • Huidversteviging: activeren fibroblast (ook wel jeugdigheidscel genoemd)

 

Aantoonbaar resultaat LPG behandeling

Het mooie van de LPG is dat het een natuurlijk behandeling betreft van de huid en het spierweefsel wat direct resultaat oplevert. Daarbij loopt de huid geen schade op wat later weer hersteld dient te worden. In tegenstelling tot veel andere apparaten kunt u het hele jaar door met LPG behandeld worden.

Endermologie is een gepatenteerde behandeling vanuit LPG en is bewezen door meerdere wetenschappelijke onderzoeken. De behandelingen zelf variëren van 25 tot 60 minuten. Wilt u meer weten over de behandelingen dan kunt u terecht op de website of neem contact met ons op zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden.

 

Combinatie van LPG met andere behandelingen

Naast de specifieke behandelingen werkt de LPG ook ondersteunend en bevorderend in combinatie met andere behandelingen. Zo kan de LPG ingezet worden bij littekentherapie in combinatie met de Fractional Co2 laser om een optimaal resultaat te bereiken. Ik zal hier in de volgende blog dieper op ingaan.

 

Vergoeding LPG behandeling vanuit zorgverzekering

Medewerkers van Huidzorg Royale krijgen een speciale training waardoor we behandelingen van hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren wat u van ons gewend bent. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars en veel behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering. Mocht u vragen hierover hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen zodat we het kunnen bespreken.

Bent u geïnteresseerd naar aanleiding van deze blog? Plan dan een intake. Dan kunnen wij bespreken wat de beste behandeling voor u is.
Plan uw intake

Wilt u meer informatie over de verschillende pakketten en tarieven?
Klik door naar tarieven

Plan uw intake

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een intake