ME LINE

ME LINE is de eerste en enige behandelmethode die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk huidtype, pigmentsoort en lichaamsdeel. De ME LINE-behandelingen zijn effectief en resultaten zijn snel zichtbaar. De methode is uitgebreid getest en onderzocht.

“De vorming van pigment is een complex proces in de huid die afhankelijk is van verschillende factoren en wordt beïnvloed door het Melanine Stimulerend Hormoon. De pigmentvlekken kunnen ontstaan door hormoonveranderingen zoals tijdens een zwangerschap, na een ontsteking of beschadiging van de huid, bij blootstelling aan overmatig veel zonlicht en bij huidveroudering. Daarnaast kunnen de pigmentvlekken na bepaalde agressieve huidbehandelingen terugkomen of zelfs verergeren. De ME LINE formule bevat actieve ingrediënten die alle processen van pigmentvorming kunnen normaliseren, óók in diepere huidlagen. Het aanwezige pigment wordt verminderd en de pigmentproductie normaliseert zonder de huid te beschadigen”.

 

Wat is ME LINE?

ME LINE is een behandelmethode tegen alle soorten pigmentvlekken en hyperpigmentatie die in een kuurvorm van vier maanden wordt aangeboden. Daarnaast werkt ME LINE sterk huid verjongend.

De kuur bestaat uit twee onderdelen:

  1. Drie behandelingen in de praktijk in een tijdverloop van 4-8 weken
  2. Gebruik van het thuispakket bestaand uit vijf producten

Intake voorafgaand aan ME LINE-behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats bij Huidzorg Royale om het probleem van de huid en de verwachtingen te bespreken. Er worden duidelijke foto’s gemaakt van de huid, zodat we na de behandeling kunnen vergelijken.

 

De ME LINE-behandelingen

Behandeling 1: Maskerbehandeling

De huid wordt gereinigd en voorbereid met een speciaal serum. Deze actieve ingrediënten beïnvloeden de doorlaatbaarheid en polariteit van de huid. De hoornlaag wordt verdund en de huidbarrière wordt gereset waardoor deze optimaal functioneert. De huid zal zich opnieuw hydrateren en wordt voorbereid op de verhelderende behandeling.

Daarna brengt de huidtherapeute een gelijkmatige laag werkzame stoffen aan op de huid die gedurende 15 minuten in moet werken. Dit breekt het overtollige pigment af op een gecontroleerde wijze en activeert cel vernieuwing. Voor een optimaal effect wordt er een extra laag aangebracht die ook weer 15 minuten moet intrekken. De huid wordt na behandeld met 03 MOIST en 05 BB CREAM+SPF.

Na de behandeling dient u het startpakket aan te schaffen. Het gebruik van deze specifieke producten is van essentieel belang gedurende de kuur en wel tenminste drie maanden. De producten voor thuisgebruik verbeteren en stimuleren het resultaat en verbeteren de opname van actieve ingrediënten. De actieve ingrediënten brengen de pigmentaanmaak in balans en dragen bij tot een gelijkmatige huidskleur. Ook wordt de behandeling zo thuis verder gestimuleerd.

Behandeling 2: ID-behandeling (Intra-dermaal)

De huid wordt gereinigd en gedesinfecteerd met een huid-desinfectant. Vervolgens wordt de inhoud van een speciaal ampul door middel van een needling pen in de huid gesluisd. Zo kan het pigment van binnenuit worden afgebroken en wordt het gat met lekkende pigment in de diepere huidlaag gedicht. Microneedling stimuleert de collageen aanmaak waardoor de ID-behandeling op de huid flink verjongend werkt. Als laatste wordt de huid na behandeld.

Behandeling 3: Maskerbehandeling

Acht weken na de ID-behandeling wordt de maskerbehandeling herhaald om de laatste restjes van de pigmentvlekken te verwijderen. De inwerktijd van het masker bedraagt 60 minuten. Bij dieperliggende pigmentvlekken kan de ID-behandeling nog een keer moeten worden herhaald.

 

Onderhouden van het resultaat

Vier weken na de laatste behandeling vindt er een controle afspraak plaats om het resultaat en onderhoud te bespreken. Huidzorg Royale maakt ook foto’s. Daarna krijgt uw huid zes maanden rust. Andere agressieve behandelingen zoals IPL/Laser of peeling worden minstens drie maanden afgeraden.

Om het resultaat te onderhouden raadt Huidzorg Royale aan om ME LINE 02 NIGHT tweemaal per week te gebruiken. En om de ME LINE 05 PIGMENT HOME MASK eenmaal per week te gebruiken.

 

ME LINE-thuisproducten

me line thuisproducten

Consequent gebruik van de effectieve ME LINE-thuisproducten na de behandeling werkt in synergie en versterkt de werking van de behandeling. De serums, emulsies en gels hebben een sterk huid verhelderend effect en zijn een verplicht onderdeel van het behandelconcept. De effectiviteit van deze producten is klinisch bewezen.

 

ME LINE 02 DAY (€ 75)

De specifieke combinatie van ingrediënten vernietigt de activiteit van tyrosinase enzym, welke verantwoordelijk is voor overtollige pigmentvorming. Het ruimt pigment op in de opperhuid en stimuleert cel vernieuwing. De ME LINE Day wordt enkel op pigmentvlekken aangebracht gedurende het behandeltraject.

 

ME LINE 02 NIGHT (€  89)

Een geconcentreerd en huid verhelderend serum voor tijdens de nacht. Dit zorgt voor een gezonde activiteit van het tyrosinase gehalte waardoor het pigment effectief wordt bestreden.

ME LINE 03 MOIST (€ 69)

Een geconcentreerd occlusief serum voor vochtregulering en celregeneratie. Dit huid verbeterend product heeft het vermogen om een grote hoeveelheid vochtmoleculen te binden, het weefsel te herstructureren, voedingsstoffen beter te transporteren en alle stofwisselingsprocessen te verbeteren. De ME LINE 03 MOIST dient dagelijks aangebracht te worden na de andere ME LINE-producten.

 

ME LINE 04 BB CREAM + SPF (€ 49)

Corrigerende en beschermende crème tegen Uv-schade met SPF30+ en een licht dekkend effect. Dit bevat actieve ingrediënten die de huid hydrateren, verhelderen en verjongen. Het concept combineert 3 producten in 1: huidverbetering, hydratatie en make-up. De ME LINE 04 BB CREAM is universeel en bestaat in 2 kleuren, namelijk LIGHT en MEDIUM.

 

ME LINE 05 HOME MASK (€ 79)

Een huid verhelderend masker om de professionele behandeling thuis voort te zetten. Het masker bevat krachtige bestanddelen met een huid verhelderende en anti-oxidante werking. Door het product eenmaal per week aan te brengen, wordt het resultaat van de behandeling langer behouden.

 

Adviezen na de ME LINE-behandeling

  1. Roodheid, lichte zwelling, jeuk en schilfering zijn normale bijverschijnselen. Mocht er eventueel roodheid, zwelling of irritatie optreden, neem dan wel contact op met Huidzorg Royale. Het afschilferen van de huid kan een dag na de behandeling beginnen en kan, afhankelijk van de huidconditie, enkele dagen aanhouden.
  2. Vermijd het trekken of pulken aan losse velletjes indien de huid gaat vervellen. Probeer niet aan de huid te komen of krabben. Hierdoor verhoog je het risico op irritaties of ontstekingen.
  3. Gebruik alleen de voorgeschreven producten voor thuisgebruik om optimale resultaten te behalen. Gebruik indien meer comfort gewenst is een extra hydraterend product ná de 03 MOIST. Verminder bij irritatie het gebruik van de 02 DAY en/of 02 NIGHT. En bouw vervolgens dit gebruik weer geleidelijk op.
  4. Gebruik geen make-up direct na een professionele behandeling. Voorkom gedurende 24 uur na een ME LINE-behandeling te grote inspanningen die resulteren in transpiratie op de behandelde huis. Vermijd ook warmte-inducerende en/of directe hittebehandelingen zoals sauna, stoom en infraroodstraling.
  5. Gebruik dagelijks een SPF. Bij overmatige blootstelling aan Uv-straling elke 2-3 uur herhalen. Langdurige blootstelling aan de zon en/of zonnebank MOET gedurende de behandelperiode vermeden worden. Draag een hoed en een zonnebril om de huid tegen zonlicht te beschermen.
  6. Vermijd intensieve of irriterende behandelingen zoals harsen, laser of IPL en onderga gedurende de ME LINE-behandelingen geen andere pigmentbehandelingen. Gebruik geen fillers in een periode van minimaal 4 weken na een professionele ME LINE-behandeling.

Te verwachten resultaten

Na de eerste behandeling zult u vermindering zien van de pigmentvlekken. De dieper gelegen pigmentvlekken kunnen meer zichtbaar worden. Dit is een goed teken. De beste resultaten zijn zichtbaar nadat de kuur is afgelopen. Daarnaast is niet alleen de huidkleur egaler, maar ook minder onzuiver en zal zachter aanvoelen.

Het is wel zo belangrijk om nieuwe vorming van pigmentvlekken te voorkomen door de huid thuis te onderhouden en goed te beschermen. Daarnaast kunnen zowel interne als externe factoren de pigment activiteit weer activeren. Wees hier bewust van en ga verstandig om met Uv-straling.

Tarieven ME LINE behandelingen
Masker behandeling€ 150,-
ID behandeling€ 150,-
Spot behandelingvanaf € 60,-
Intimate behandeling € 80,-
MELINE Dark Circles€ 70,-
Voor en Na ME Line behandeling

Stel een vraag

© Huidzorg Royale 2019 - All Rights Reserved | Website door: Donkeys & Co.