CO2-laserbehandelingen

Bij Huidzorg Royale maken we gebruik van de meest geavanceerde fractional CO2-lasers. Daarmee boeken we verbluffende resultaten op het gebied van verschillende huidproblemen. Na enkele behandelingen ben u definitief af van huidproblemen zoals littekens (vooral die veroorzaakt zijn door acné) of striae na zwangerschap. CO2-laserbehandelingen staan ook bekend om hun verbluffende werking als het gaat om huidverjonging.

Plan uw behandeling

 

Actie CO2-laserbehandeling

Om u ook kennis te laten maken met de geweldige resultaten van onze geavanceerde fractional CO2-laser hebben we een speciale actie opgezet: u krijgt nu wel 30% korting op de eerste twee CO2-laserbehandelingen. De actie is geldig ongeacht de klacht en het te behandelen gebied.

 

Waarom een CO2-laserbehandeling bij Huidzorg Royale?

Veel mensen hebben last van ontsierende littekens, striae of tekenen van ouderdom. Bij Huidzorg Royale werken we alleen met medisch en cosmetisch opgeleide therapeuten en de meest geavanceerde apparatuur. Daarom garanderen we 100% veilige en kwalitatieve behandelingen. Als u kiest voor Huidzorg Royale kiest u voor:

  • Kwalitatief hoogwaardige behandelingen
  • Zowel medisch als cosmetisch opgeleide therapeuten
  • Een persoonlijk behandelplan
  • Uitstekende patiëntzorg
  • Geen wachtlijst

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHuidzorg Royale is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering