Zomeractie 2024!

Ervaar de luxe van onze exclusieve pakketten en straal de hele zomer met een gezond en stralend gezicht. Laat je verwennen door onze zorgvuldig samengestelde behandelingen, ontworpen om je huid te verjongen en te beschermen tegen de zomerzon. Voel je prachtig en vol zelfvertrouwen, klaar om te genieten van zonnige dagen en warme avonden. Deze zomer draait alles om jou en je natuurlijke schoonheid, benadrukt door de liefdevolle zorg van Huidzorg Royale.

Maak snel een afspraak

Pakket 1: De Ultieme Zomerverwennerij

6 Behandelingen: Begin en eindig met een luxe gezichtsbehandeling inclusief masker van 45 minuten. De vier tussenliggende behandelingen zijn effectieve gezichtsbehandelingen van 30 minuten zonder masker.

Kosten: €552,-
Zomerkorting: 20%

 

Pakket 2: De Zomerse Boost

4 Behandelingen: Start met een gezichtsbehandeling inclusief masker van 45 minuten en eindig ook met een dergelijke behandeling. De twee tussenliggende behandelingen zijn gezichtsbehandelingen van 30 minuten zonder masker.

Kosten: €368,-
Zomerkorting: 15%

Waarom kiezen voor onze zomeractie?

  • Verminder rimpels: Onze behandelingen helpen fijne lijntjes te verzachten.
  • Zonbescherming: Bereid je huid voor op de zon met onze beschermende verzorging.
  • Gezonde teint: Geniet van een stralende en langdurige zomerse gloed.
  • Summer ready: Voel je zelfverzekerd en verzorgd deze zomer!

Let op: Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt en er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Mis deze kans niet om jouw huid de aandacht te geven die het verdient!

Maak snel een afspraak en verzeker jezelf van een stralende zomer. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan een prachtige zomergloed!

Maak snel een afspraak