Wat is Thoclor nu precies?

Thoclor GF2 wordt aangeprezen vanuit de fabrikant als de alleskunner, de perfecte aftersun! Zo vermindert Thoclor GF2 DNA-schade en zonneschade mits het uiteraard goed en tijdig gebruikt wordt. Geeft dit echter een vrijbrief om ongestoord van de zon te genieten? Dit is helaas niet het geval. Ook met het gebruik van Thoclor zult u verstandig om moeten gaan met uw zon gedrag en dient u op te passen met blootstelling aan de zon, voornamelijk tussen 10.00 en 15.00 uur als de zon op zijn felst is.

Mocht u echter overmatig bloot zijn gesteld aan de zon en heeft uw huid zonschade opgelopen dan is het zaak de spray zo snel mogelijk aan te brengen. Zorg wel dat de huid goed is schoongespoeld zodat er geen zonnebrand of lotions op de huid aanwezig zijn.

thoclor

Thoclor in relatie tot huidtherapie

Zoals eerder aangegeven ben ik zeer tevreden over dit product. Zo heb ik het bijvoorbeeld al meerdere keren na een Me Line behandeling gebruikt waardoor de roodheid en eventuele zwelling veel eerder weg trokken. De huid is minder gevoelig en ongemakken verdwijnen sneller. De spray is te gebruiken bij alle behandelingen waarbij herstel nodig is, namelijk:

 • Acne
 • Elektrische epilatie
 • IPL
 • Coagulatie
 • Peeling
 • Microneedling

 

Het gebruik van Thoclor is geschikt voor alle huidtypes en voor babies. Uiteraard geef ik u ook hierbij het advies helemaal voorzichtig met uw babies en kinderen te zijn aangezien zonschade op een latere leeftijd zeer schadelijk kan terugkomen. Wanneer de huid eenmaal beschadigd is, is dit niet meer terug te draaien.

Tholor wordt dus zowel professioneel als voor thuis gebruikt. Het gebruik hiervan, los van DNA en zonschade, biedt de volgende voordelen:

 • vermindert roodheid
 • vermindert pijn
 • vermindert de kans op vervelling
 • minimaliseert DNA-schade
 • versnelt de genezing met 60-70%
 • vermindert zwelling
 • herstelt een gevoelige huid

 

Mocht u interesse hebben in wat meer technische en achtergrond informatie over Thoclor dan raad ik u aan om de site van Thoclor zelf te bezoeken.

 

Thoclor en Coronavirus

Thoclor wordt tevens als desinfectans ingezet. Met dit gegeven komen we bij het volgende grote voordeel van Thoclor, namelijk het Coronavirus. Een ander gunstig bijkomend effect van Thoclor is dat het coronavirus binnen twee minuten compleet inactief wordt gemaakt op de menselijke huid. Onafhankelijke onderzoeken in de VS hebben dit bevestigd. Mocht u interesse hebben naar dit rapport dan vindt u hier de link naar het onderzoeksrapport.

 

Webshop

Zoals bekend zijn we sinds kort met een vernieuwde webshop gestart. Langzaam aan wordt het assortiment steeds verder uitgebreid waarvan wij denken dat het een toegevoegde waarde is voor u binnen het assortiment en de filosofie van Huidzorg Royale. Klik hier om Thoclor snel en eenvoudig te bestellen bij ons in de nieuwe webshop.

 

Vraag het Huidzorg Royale

Heeft u na het lezen van deze blog vragen? Bel met Huidzorg Royale via 071-5426893 of plan een intake.

Plan een afspraak

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een afspraak