We zijn bij Huidzorg Royale constant bezig met het bekijken en uitzoeken hoe we onze cliënten van de beste producten, behandelingen en adviezen kunnen voorzien. Net zoals in de maatschappij is de wereld van huidtherapie constant in ontwikkeling. We zijn constant met leveranciers bezig zodat we een zo professioneel mogelijk assortiment kunnen aanbieden. Het gebruik van de juiste producten is vaak noodzakelijk om tot een gewenst resultaat te komen. Door de juiste producten te kiezen, krijgt de huid de kwaliteit die het verdient en vaak ook echt nodig heeft. Graag wil ik u in deze blog wat meer vertellen over onze nieuwe productlijn, PH Formula.

PH Formula

De PH Formula Med is een professionele productlijn ten behoeve van huidverbetering. Meerdere huidproblemen worden door de verschillende producten aangepakt en zorgen voor uitstekende resultaten. Daarnaast is dit zeer gerenommeerde merk al meer dan 30 jaar op de markt. De kwaliteit van de producten is zeer goed dankzij wetenschappelijk onderzoek en medische ervaring van de producent.  Tegen verschillende huidproblemen worden de producten ingezet, namelijk:

ph-formula

Geen huidirritatie bij PH Formula

Bij een standaard peeling reageert de huid nog weleens en is schilferen meer regel dan uitzondering. Dit is echter niet het geval bij een Resurfacer behandeling met PH Formula. De Resurfacer behandeling zorgt voor een diepere, gerichtere penetratie van de huid zonder bijkomende huidirritaties en schilferingen. Dit houdt in dat u de dag na de behandeling gewoon weer naar werk kan met een mooie, behandelde huid.

PH Formula & Gecombineerd productgebruik

Naast salonproducten heeft de PH Formula ook een zeer professionele lijn voor thuisgebruik. Door een combinatie van beide producten geeft u uw huid de juiste voedingsbodem voor een optimaal resultaat. Ik raad dan ook zeker aan om de behandeling te combineren met een product van de PH Formula voor thuis omdat deze specifiek op elkaar zijn afgestemd en de werking elkaar versterkt.

Speciaal voor de maand maart hebben we nu een introductiekorting van 10% op de PH Formula producten. Heeft u interesse?  Neem dan graag contact met ons op. Wij zullen uw vraag of bestelling dan voor u behandelen.

Vergoeding verzekeraar bij Huidzorg Royale

In sommige gevallen worden de behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag dit altijd na voor de zekerheid of neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Al onze huidtherapeuten zijn medisch en cosmetisch getraind en daarnaast gediplomeerd waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste professionele behandeling.

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken, dan kunt u hieronder terecht.

Plan een afspraak

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een afspraak