Decoded Skin Threatment

Huidzorg Royale biedt hoogwaardige huidtherapie en laserbehandelingen. Om dit niveau vast te houden, zoeken wij continue door naar de meest gerenommeerde huidproducten om mee te werken tijdens behandelingen. Ook zorgen wij voor de beste producten voor thuisgebruik, zodat herstel van de behandelde huid optimaal wordt ondersteund in de weken na uw bezoek aan onze praktijk. Huidzorg Royale heeft ervoor gekozen om Decoded Skin Threatment als thuisproduct te gaan voeren. Een keuze waar wij vierkant achter staan …

 

Het geheim achter Decoded Skin Threatment

Producten van Decoded Skin Threatment zijn lichte foundations waarin een driedubbele techniek is verwerkt. Voor onze therapiepraktijk is het (in de basis al) belangrijk om een foundation te kunnen voeren. Immers, wij merken dat cliënten, die bij ons aankloppen voor hun problematische huid, graag dagelijks een foundation gebruiken om cosmetische redenen (voor camouflage). Zij gebruiken een foundation voor het maskeren van roodheden, pigment of een onzuivere, onregelmatige huid. Superfijn dat het bij gebruik van deze foundations niet aanvoelt alsof je je huid dichtsmeert. Bovendien heeft onderzoek bewezen dat Decoded Skin echt bijdraagt aan de conditie van de huid. En juist dat is belangrijk tijdens pittige huidtherapie trajecten van Huidzorg Royale.

Decoded Skin

Decoded Triple Complex

De techniek achter onze nieuwe foundation-lijn wordt ‘Decoded Triple Complex’ genoemd. Deze terminologie geeft aan dat het écht om een nieuwe generatie foundation gaat. In de basis hebben de foundations een cosmetische functie: zij maskeren oneffenheden en geven een gezonde look en feel. Daarnaast is Decoded Skin Threatment vooral sterk in het verbeteren van de huidconditie op de lange termijn en dat vanuit een driedubbele werking, de Decoded Triple Complex. Wij leggen uit. …

  • Skin Barrier Defense. De Ceramiden in de foundations herstellen de huidbarrière en verbeteren de communicatie en binding tussen huidcellen. De vochtbalans wordt verbeterd en vastgehouden dankzij de ceramiden die werken als natuurlijke bouwstenen voor de huid.
  • Moisturization Defens & Anti-Oxidant Defense. Vitamine E en Glycerine zorgen ervoor dat huidcellen opnieuw beschermd worden tegen schadelijke stoffen en vrije radicalen. Bovendien wordt door deze bestanddelen de hydratatie en elasticiteit van de huid verbeterd.
  • Skin Firming Peptide. Tenslotte bevatten de producten volop eiwitten die de aanmaak van huid-eigen Collageen en Elastine bevorderen. Dit bewerkstelligt een stevigere huid en minder rimpels.

 

Wanneer raden wij Decoded Skin Threatment aan?

Iedereen is gebaat bij het gebruik van de foundations van Decoded Skin Threatment. Verkrijgbaar in 3 tinten: één van die drie geeft dus altijd een mooie, lichte dekking van oneffenheden op de eigen huid. Bovendien draagt dagelijks gebruik flink bij aan de conditie van de huid. Ook aan herstel van de huid na intensieve sessies bij Huidzorg Royale wordt ondersteund. Juist daarom raden wij onze cliënten aan om Decoded Skin Threatment toe te voegen aan de dagelijkse huidverzorgingsroutine. Ook belangrijk voor Huidzorg Royale is dat de producten olievrij zijn en een fluweelzachte finish hebben.

Huidzorg Royale

Heeft u interesse in Decoded Skin Threatment? U kunt de producten telefonisch, via mail of WhatsApp bij ons bestellen.

Verkrijgbaar in 3 tinten
Inhoud: 30 ml
Verkoopprijs: EUR 49,50

Heeft u meer vragen of wilt u een persoonlijk advies van één van onze huidtherapeuten? Plan dan uw intake bij Zahra voor een persoonlijk advies en eventueel een behandelplan.

Plan uw afspraak

 

Decoded Skin Threatment