Wat zijn de kosten van laserontharing?

Met de zomer in aantocht zijn meer en meer vrouwen en mannen druk met ontharen. Zij storen zich aan haren op benen, rug, armen, onder hun oksels of op de bikinilijn (of op ieder ander lichaamsdeel waar haren je ontsieren of storen) en zien het liefst dat deze haren voorgoed verdwijnen. Er zijn helaas ook behoorlijk wat mensen die psychisch lijden omdat zij zoveel last ervaren van (over)beharing op bijvoorbeeld het gezicht. Laser ontharing geeft de mogelijkheid om deze haren permanent te laten verwijderen. Toch wordt de stap naar laserontharing niet zo makkelijk gezet omdat veel mensen vrezen dat de behandeling veel geld gaat kosten. In deze blog buigen wij ons daarom over de vraag: Wat zijn de kosten van laserontharing?

kosten laserontharing

Wat is bepalend voor de kosten van laserontharing?

Het kostenplaatje van laserontharing hangt heel erg af van de vraag ‘wat je graag onthaard wilt hebben’. Logisch is dat je bovenlip ontharen compleet andere kosten geeft dan het ontharen van benen of rug.

Bovendien is het de vraag ‘met welke behandeling jouw ongewenste haren definitief te verwijderen zijn?  Zo zijn witte, grijze, blonde en rode haren bijvoorbeeld slecht definitief te verwijderen met laser. Gelukkig biedt Huidzorg Royale meerdere type behandelingen. Tijdens de kosteloze en vrijblijvende intake bekijken wij uw huid- en haarstructuur en geven wij aan welke behandeling mogelijk is en welke ook het meest effectief gaat zijn. Huidzorg Royale biedt onderstaande mogelijkheden voor definitieve ontharing. Deze 3 behandelingen geven ieder een ander kostenplaatje.

  • laserontharing met de nieuwste Soprane ICE Diode laser
  • elektrische epilatie
  • lichtflits (ofwel IPL) therapie

 

Ook het aantal benodigde behandelingen is natuurlijk bepalend voor de totale kosten die je gaat maken voor permanente ontharing. Iedereen heeft een andere huid, andere huid- en haarstructuur en een andere gevoeligheid. Allemaal factoren die bepalend kunnen zijn voor hoe vaak de behandeling herhaald moet worden om ervoor te zorgen dat haren niet meer terugkeren. Voor laserontharing geldt dat gemiddeld 6 behandelingen nodig zijn.

Intake geeft specifiek inzicht in kosten van definitieve ontharing

Zoals gezegd: Huidzorg Royale biedt meerdere mogelijkheden voor definitieve ontharing. Laserontharing met de Soprane ICE Diode laser, elektrische epilatie en lichtflits (IPL) therapie. Tijdens onze intake kunnen wij je één van deze behandelingen adviseren. Ook kunnen we dan inschatten hoeveel sessies (herhaling van de behandeling) je nodig zult hebben om definitief van de ongewenste haren af te komen. Met deze informatie kun je dus inschatten wat in jouw specifieke geval de totale kosten zullen zijn voor definitieve ontharing.

Besparing en andere voordelen bij laserontharing

Het is belangrijk te bedenken dat je na deze behandeling geen kosten meer hoeft te maken voor het steeds weghalen van beharing. En dat je voorgoed af bent van de steeds geïrriteerde huid en van stoppeltjes, pukkeltjes, ingegroeide haartjes en ontstekingen die je kunt hebben na het zelf thuis ontharen met scheermesjes of ontharing crème.

Definitief ontharen en tijdelijk uit de zon blijven

Veel instituten gebruiken voor definitief ontharen een laser. Het nadeel daarbij is dat je 4 tot 6 weken uit de zon dient te blijven om je huid voldoende te laten herstellen van de heftige behandeling. Bovendien moet je voor definitieve ontharing altijd meerdere keren gelaserd worden, wat dus betekent dat je maanden niet in de zon mag komen. Huidzorg Royale lasert met de nieuwste Soprane ICE Diode laser. Heel bijzonder bij deze laser is dat je minder lang uit de zon dient te blijven, alleen maar 1 week voor en 1 week na de behandeling.

Veilige laserontharing

In deze blog over laserontharing willen wij graag ook wijzen op het belang van een veilige behandeling. In de media is veel te doen geweest over het feit dat bij flink wat laserbehandelingen mensen brandwonden hebben opgelopen. De overheid buigt zich daarom over de vraag welke voorwaarden worden gesteld aan de behandelaars die vooral met laserapparatuur aan de slag mogen. Veel schoonheidsspecialisten bleken met te beperkte kennis en te weinig ervaring toch de heftige laserontharing uit te voeren. Juist daarom zijn de therapeuten van Huidzorg Royale cosmetisch en ook medisch opgeleid. Zij zijn bovendien eerst speciaal geselecteerd en daarna apart getraind voor het werken met de meest geavanceerde laser, de Soprane ICE Diode laser.

 

Vraag het Huidzorg Royale

Heb je vragen over wat definitieve ontharing je gaat kosten? Bel dan met Huidzorg Royale via 071-5426893 of plan een intake.

Plan een afspraak

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een afspraak