Definitieve epilatie transgenders

Veel transgender personen hebben de wens definitief afscheid te nemen van haargroei in het gezicht, hals, op armen en benen, rug en de genitale zone. Huidzorg Royale heeft al veel mensen bij deze wens geholpen. Soms gebeurt dit op eigen verzoek om een meer vrouwelijk uiterlijk te krijgen, maar soms heeft het ook een medische noodzaak en is permanente ontharing nodig in voorbereiding op een operatie.

Huidzorg Royale is gespecialiseerd in definitieve ontharing. Wij bieden laserontharing en definitieve epilatie met de meest geavanceerde apparatuur. Om met deze apparatuur te mogen werken, zijn onze therapeuten medisch en cosmetisch getraind. Juist dankzij deze apparatuur boeken wij verbluffende resultaten en blijft beharing al snel definitief weg.

Plan uw behandeling

 

Vrijblijvende intake voor definitieve epilatie transgenders

Huidzorg Royale neemt optimale patiëntzorg zeer serieus en hecht grote waarde aan een goede en volledig vrijblijvende intake. Immers om tot een goed behandelplan te komen, nemen wij tijdens de intake uitvoerig uw wensen door. Voor permanente ontharing zullen wij u elektrische epilatie adviseren, of een laserbehandeling met de nieuwste Soprano Ice Laser. Ons advies baseren wij op de structuur van uw huid én op de kleur en structuur van uw beharing. Na deze intake zult u weten hoe u definitief van ongewenste haargroei af kunt komen en hoeveel behandelingen hiervoor nodig zullen zijn.

 

Vergoeding voor definitieve epilatie transgenders

Een aantal zorgverzekeraars begrijpt uw wens goed om als transgender definitief af te komen van gezichtsbeharing en vooral ook van beharing in uw hals, op uw armen en benen en rondom uw genitaliën. Wordt een vergoeding toegekend, dan wordt vaak als eis gesteld dat de behandelaar ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het is goed om te weten dat Huidzorg Royale in dit register staat. Bovendien heeft Huidzorg Royale contracten met alle zorgverzekeraars en zijn onze therapeuten medisch en cosmetisch opgeleid. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen. Wij geven u dan inzicht in hoe u definitief kunt ontharen en in hoeveel u dit in totaal gaat kosten.

 

Permanente laserontharing met de geavanceerde Soprano ICE Diode laser

Om definitief af te komen van baardgroei en van ongewenste beharing in uw hals, rondom de genitale zone, op uw armen en vooral benen ligt therapie met de geavanceerde Soprano ICE Diode laser meest voor de hand. Echter deze lasertherapie werkt alleen voor definitieve verwijdering van donkere haren. En is daarnaast meest effectief tegen terugkerende ontstekingen van haarzakjes, ruwe stoppels, scheerirritaties en ingegroeide haartjes.

 

Super Hair Removal als eerste stap naar meer vrouwelijkheid  

De Soprano ICE Diode laser is één van de SHR-methode ‘Super Hair Removal’. En staat bekend als de meest innovatieve therapie voor definitieve ontharing. SHR is veilig en pijnloos, maar wel alleen effectief als uw huid en haartype hiervoor geschikt zijn. De ICE Diode laser weet haren definitief te verwijderen door de haarzakjes te behandelen met laser op een hoge pulsfrequentie op de meest effectieve golflengte. Na gemiddeld 8 behandelingen zult u definitief onthaard zijn en kunt u genieten van een meer vrouwelijke verschijning.

 

Elektrische epilatie

Is lasertherapie niet mogelijk voor u dan kan Huidzorg Royale elektrische epilatie bieden. Met elektrische epilatie verwijderen wij definitief blonde, grijze en rossige beharing van uw gezicht en van de rest van uw lichaam. Om dit te doen, injecteert onze huidtherapeute een stroomstootje direct in het haarzakje. Ook deze behandeling voor definitieve ontharing is goed te verdragen en geeft geen schade aan uw huid.

 

Littekentherapie voor transgenders

In onze praktijk behandelen wij ook veel transgenders met littekentherapie. In het transitieproces kunnen immers ontsierende littekens zijn ontstaan die Huidzorg Royale goed kan behandelen. Wij boeken verbluffende resultaten met de Fractional Co2 laser. Zeker wanneer het litteken nog recent is kunnen wij het zo goed als onzichtbaar maken. Onze huidtherapeute zal tijdens de intake kunnen aangeven of een behandeling met de Fractional Co2 laser de juiste is. Wij kunnen het litteken altijd nog behandelen met camouflagetherapie.