EMB bloedtest & huidverbetering

Huidzorg Royale bestaat ruim 5 jaar. In die periode hebben wij flink wat huidproblemen verholpen. Omdat wij graag de mensen met hun (huid)problemen willen helpen, hebben wij ervoor gekozen om de praktijk te verdiepen met de Energetisch Morfologische Bloedtest (kortweg EMB genoemd). Een test die inzicht kan geven in de oorzaak van huidproblemen. Huidproblemen bij de oorzaak aanpakken, past bij de visie van Huidzorg Royale. Mogelijk is de EMB test ook voor u een eerste stap om uw huid te verbeteren!

Huidproblemen bij de oorzaak verhelpen

Huidzorg Royale pakt huidproblemen liever aan bij de oorzaak, in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Huidproblemen worden immers vaak veroorzaakt door een dieperliggend lichamelijk probleem. Zo kan een ongezonde huid worden veroorzaakt door problemen in de darmen of lever welke op hun beurt veroorzaakt worden door een tekort aan bepaalde vitaminen, mineralen of voedingsstoffen. Los je deze tekorten op, dan kun je je lichamelijk fitter gaan voelen en knapt je huid ook zienderogen op.

 

Wat is de EMB? En is deze betrouwbaar?

EMB staat voor een Energetisch Morfologische Bloedtest. Deze test heeft een andere benadering en andere focus dan bloedtests die in de reguliere, medische zorg worden afgenomen. EMB is geen vervanging van de reguliere medische bloedtests. Wel heeft EMB een grote meerwaarde bij de behandeling van huidproblemen. Zo kunnen reguliere bloedtests bijvoorbeeld infecties, ijzertekort en bloedarmoede aantonen. EMB kan echter meer inzicht geven in verkeerde belastingen, alsmede in energetische en hormonale verstoringen en intoleranties. Ook tekorten aan vitaminen, mineralen of voedingssupplementen komen dankzij EMB aan het licht.

EMB & verbetering van acné bij voorbeeld

Ervaring leert dat een ander voedingspatroon en een betere levensstijl huidproblemen kunnen oplossen. Acné bijvoorbeeld kan worden veroorzaakt door (een combinatie van) hormonale disbalans, een bacterie, parasiet, te veel stress, een te hoge exorfinen belasting, een (lichte) allergie of intolerantie en door tekorten aan Magnesium en vitamine B12. Een EMB geeft per persoon aan wat er precies aan de hand is: welke combinatie van factoren de acné veroorzaakt heeft. Op basis van de test kan Huidzorg Royale suppletie adviezen geven (advies om vitaminen of voedingssupplementen te slikken) die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Door deze adviezen op te volgen, kunnen langdurige behandeltrajecten en intensieve medicijnkuren met mogelijk slechts tijdelijke resultaten worden voorkomen.

 

Energetisch Morfologische Bloedtest in de praktijk van Huidzorg Royale

Kies je voor een EMB, dan volgt eerst de intake in de praktijk van Huidzorg Royale. Wij nemen dan bloed af middels een klein prikje in de vingertop. En vullen gezamenlijk met u formulieren in (nodig om het bloed te onderzoeken binnen de kaders van de algehele gezondheid en levensstijl). Het bloed wordt vervolgens onderzocht in het laboratorium op bijvoorbeeld trombocyten, rode en witte bloedcellen. Na maximaal 4 weken volgt een tweede afspraak in de praktijk van Huidzorg Royale waarbij wij de resultaten van de bloedtest doornemen en deze vertalen naar een voeding en lifestyle advies.

 

Huidzorg Royale & Voedingsleer

Huidzorg Royale geeft dus niet alleen aan welke vitamines en mineralen u te kort komt en met welke energetische en hormonale verstoringen, intoleranties, allergieën en verkeerde belastingen u te maken heeft. Maar adviseert vooral hoe u de conditie van uw lichaam en uw huid kunt verbeteren. Huidzorg Royale kan deze vertaalslag als geen ander maken, dankzij de kennis van medische en cosmetische huidtherapie en van orthomoleculaire voedingsleer. Ook voor het afnemen van EMB zijn wij getraind en gecertificeerd. Vanuit die basis kan Huidzorg Royale aangeven welke van de vele honderden supplementen u nodig heeft. Huidzorg Royale kan u van deze voedingssupplementen voorzien.

 

Kosten EMB bloedtest

Huidzorg Royale biedt de EMB test inclusief uitgebreide intake, onderzoek en adviesgesprek voor € 179. Tijdens de intake nemen wij bloed af, die in een laboratorium getest wordt. Wij vullen, samen met u, de uitgebreide formulieren in. Nadat de test is afgenomen, maken wij binnen vijf weken een vervolgafspraak om de resultaten van de EMB te bespreken. U krijgt van ons een eigen rapport met de resultaten en vooral ons advies over hoe (met welke supplementen) u uw gezondheid en uw huid kunt verbeteren.

Bent u al in behandeling bij Huidzorg Royale of heeft u al een intake gepland staan, dan kunnen wij de EMB als onderdeel meenemen. De kosten van de EMB zijn dan € 149,-. Na de afname plannen we een vervolgconsult, waarin wij samen de uitslag en het persoonlijke behandelplan doornemen.

 

Meer informatie

Plan uw intake voor een EMB, om een stap te kunnen zetten naar een gezondere levensstijl, betere gezondheid en verbetering van uw huid. Plan dan uw intake.

Bent u gewoon benieuwd naar wat een EMB voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan telefonisch (071-542 68 93) contact met ons op, of via de mail, info@huidzorgroyale.nl.

Plan een afspraak

Bij Huidzorg Royale kunt u terecht zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. Het is mogelijk om op korte termijn een intakegesprek in te plannen, zelfs op zaterdag en in de avonduren. Onze huidtherapie met de meest geavanceerde apparatuur wordt vergoed door zorgverzekeraars. Met welke behandeling lost Huidzorg Royale uw probleem op? Tijdens de vrijblijvende intake zoeken wij dit voor u uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Plan een afspraak