ME Line: de nieuwe behandeling tegen pigmentvlekken

pigmentvlekken behandeling ME line

Bij Huidzorg Royale introduceren wij een nieuwe behandelmethode voor mensen met pigmentvlekken. Het toeval wil dat ik me besef, dat tijdens het schrijven van deze blog in de heerlijke zon in Spanje, de keuze van de uitbreiding van het assortiment bij Huidzorg Royale zijn oorsprong hier heeft, ME Line.

Soorten pigmentvlekken

Op de huid kunnen zich zowel (epidermale- en dermale hyperpigmentatie) oppervlakkige als dieper gelegen pigmentvlekken voorkomen. Het behandelen van dermale hyperpigmentatie is in het algemeen vrij complex en vormt tegelijkertijd een grote uitdaging in de praktijk. Bij een blanke huid kunnen oplichtende peelings enige verbetering geven, terwijl we bij de donkere huid (vanwege de mogelijke risico’s) meer beperkt zijn in de behandelingen en resultaten. Gelukkig is er nu een veilige en effectieve behandelmethode voor zowel oppervlakkige als dieper gelegen pigmentvlekken: ME line. ME Line bevat actieve ingrediënten die de nieuwe aanmaak van pigment onderdrukt en overtollige pigment vernietigt en opruimt.

Belangrijkste oorzaken van pigmentvlekken

  • Hormonale veranderingen: zoals bij zwangerschap (melasma), overgang en gebruik van de pil, spiraaltjes of ander hormoon bevattende medicatie.
  • Post Inflammatoire hyperpigmentatie PIH: door beschadiging van de opperhuid na het uitknijpen van puistjes, uittrekken van ingegroeide haren, folliculitis bij mannen, muggenbeten, overmatig krabben van de huid, harsen, verbranding of schade door verkeerd uitgevoerde cosmetische behandelingen.
  • Huidveroudering: invloed van vrije radicalen, gebruik van medicijnen, afname van huidvetten zorgen ervoor dat pigmentcellen worden gestimuleerd. Bovendien worden de eerder opgelopen pigmentvlekken bij de ouder wordende huid duidelijker zichtbaar door jaren blootgesteld te zijn aan zonlicht.

Hoe komt het dat de ene persoon wel vlekken krijgt en de ander niet?

Waarom de ene persoon wel vlekken krijgt en de andere niet, komt door verschillende factoren. Het ontstaan van pigmentvlekken is een ingewikkeld proces. De melanocyt, ook wel pigmentcel genoemd, bevindt zich in de basale laag (opperhuid) die via de dendrieten (vertakkingen) het pigment afgeeft aan de bovengelegen huidlaag. Soms gebeurt het echter dat pigment door schade niet naar de bovenste huidlaag wordt afgegeven maar naar beneden ‘lekt’. Dit noemen we een dermale pigmentvlek. Zodra het pigment in de dermis (lederhuid) komt, wordt het ingekapseld en kan het zich niet meer bewegen.

Melanocyt met vertakkingen

De melanocyt en het Melanine Stimulerend Hormoon (MSH) spelen beide een belangrijk rol bij de vorming van pigmentvlekken. Tevens kan het MSH geprikkeld worden door hormonen uit medicatie of voeding, door Uv-straling, door beschadiging van de huid, door cosmetica en door een ongezonde leefstijl. De MSH-gehalte oftewel L-tyrosine kan door middel van bloedonderzoek worden gecontroleerd.

Wat is ME Line?

ME Line is een behandelmethode tegen alle soorten pigmentvlekken en hyperpigmentatie die Huidzorg Royale in een kuurvorm van vier maanden aanbiedt. De behandeling bestaat uit drie behandelingen in de praktijk en gebruik van thuisproducten. De belangrijke actieve werkstoffen in ME Line zijn onder andere Nanopeptide-1 (vitamine B), Tranexamic acid, Phenylethyl resorcinol en Retinal. Daarnaast werkt ME Line sterk huid verjongend en is geschikt voor alle huidtypen. De behandelingen worden ingedeeld in Kaukasische (huidtypen I t/m III) en Ethnic Skin (huidtype IV t/m VI).

voor en na me line behandeling

ME Line Pigment Behandeling

De behandeling prikkelt een beetje maar is niet pijnlijk. De prikkeling neemt snel af. Daarentegen kan de huid wel enkele dagen een rode kleur aanhouden, al is dit bij elke huid anders. Hou er rekening mee dat schilfering een aantal dagen kan duren en dat u uw huid goed moet insmeren voor bescherming tegen Uv-straling.

Voor en Na ME Line behandeling

ME Line producten

Het gebruik van thuisproducten is vrij simpel, want u krijgt een handig schema mee. Dit werkt prettig en u went er snel aan. Op deze pagina lees je meer over ME Line.

Pigmentvlekken op het lichaam

De huidtherapeute behandelt pigmentvlekken over het lichaam met ME line INTIMATE. Denk hierbij aan pigmentvlekken in de oksels, op de rug en billen.

Wat kost een ME Line behandeling?

De prijs voor 3x ME Line behandelingen bedraagt € 425,- en het daarbij behorende startpakket met vier verplichte producten € 282. De serums, emulsies of gels hebben een sterk huid verhelderend effect en zijn een verplicht onderdeel van de behandeling. Het consequent gebruiken van effectieve producten zorgt voor een optimaal effect.

Afspraak maken voor deze behandeling

Heeft u last van hardnekkige pigmentvlek(en)? Dan willen wij u graag verder helpen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek via het contactformulier of bel: 071-5426893.

© Huidzorg Royale 2019 - All Rights Reserved | Website door: Donkeys & Co.