SkinCeuticals

Huidzorg Royale is uiterst kritisch en zorgvuldig in de keuze van huidverzorgingsproducten waarmee wij werken. Zeker bij peelings en bij behandelingen met de nieuwste CO2 lasers (die extra intensief op de huid inwerken) is het echt noodzakelijk professionele verzorgingsproducten te gebruiken die de huid helpen te herstellen, die de huid voeden, hydrateren en weer verstevigen. De producten van SkinCeuticals voldoen zéker aan onze strenge criteria. Niet voor niets worden de serums, crèmes, maskers en reinigingsproducten wereldwijd gebruikt en voorgeschreven door artsen, plastisch chirurgen en dermatologen. Niet voor niets staat het merk voor ‘Advanced Professional Skincare’.

 

Ontwikkeling van het merk

SkinCeuticals producten zijn ontwikkeld door Amerikaanse wetenschappers, artsen (Dr  Sheldon R. Pinnell, MD) en medisch adviseurs. Dankzij hun specialisatie in Dermatologie hebben zij dit merk weten te door-ontwikkelen tot dé autoriteit binnen huidverzorging. In de basis bevat het merk veel antioxidanten die bij voorbeeld ook bijzonder veel voorkomen in superfoods. Over de samenstelling kunnen wij helaas niet meer vertellen aangezien er een patent op rust. Wel signaleren wij dat SkinCeuticals producten geweldig goed wordt opgenomen in de huid en dat deze ook doordingen tot de lagere huidlagen.

skinceuticals

Werking SkinCeuticals

SkinCeuticals producten hebben een uiterst heilzame werking bij het tegengaan van huidveroudering, bij herstel van behandelde (en dus beschadigde) huid en bij het weer verstevigen en conditioneren van de huid. Alle producten zijn zeer sterk geconcentreerd. Uit laboratorium tests blijkt dat de producten ongekend goed in de huid te worden opgenomen. Zeker bij huidproblemen als veroudering, acné, hyperpigmentatie, droge huid, Rosacea boekt SkinCeuticals verbluffende resultaten. In de basis dankt het merk het succes aan deze ‘drie-stappenhuidverzorgingsroutine’.

Drie-stappenhuidverzorgingsroutine

De werking van SkinCeuticals is gebaseerd op de filosofie dat de huid alleen optimaal gezond kan zijn wanneer je continue werkt aan het herstel van de huid (‘Correct’), voorkomen van problemen (‘Prevent’) en beschermen tegen invloeden van buiten (‘Protect’). Het merk dankt zijn ongekend heilzame werking dus aan deze drie-stappenhuidverzorgingsroutine: Prevent, Protect en Correct.

Producten voor thuisgebruik

SkinCeuticals zijn dus zeer professionele huidverzorgingsproducten. Huidzorg Royale gebruikt SkinCeuticals dagelijks bij behandelingen in de praktijk. Wij zijn geselecteerd door SkinCeuticals om thuisverzorgings-producten exclusief te verkopen in de regio. Alleen omdat wij medisch en cosmetisch opgeleide therapeuten in dienst hebben en wij onze klanten dus goed kunnen begeleiden bij de keuze van thuisproducten.

 

Huidzorg Royale

Huidzorg Royale maakt nog het meeste gebruik van de serums, in het bijzonder bij afsluiting van een intensieve laserbehandeling. Ook bieden wij veel van de SkinCeuticals producten aan voor thuisgebruik. Wilt u producten bestellen, bel ons dan via 071-542 68 93. Of stuur ons uw aanvraag toe via mail info@huidzorgroyale.nl. U kunt bestelde thuisproducten ophalen in onze praktijk in Leiderdorp, of wij kunnen u uw bestelling per post toesturen.