Coresa Skincare

Huidzorg Royale biedt flink veel gezichtsbehandeling ter bestrijding van acne, littekens, onreine huid en grove poriën. Om de resultaten van deze behandelingen te optimaliseren, zijn wij Coresa Skincare producten gaan gebruiken. Immers, Coresa is speciaal ontwikkeld om juist deze huidproblemen te verhelpen. De resultaten blijken verbluffend! Juist daarom zijn wij zo trots op het feit dat wij Coresa producten bij therapieën mogen gebruiken. En dat wij de Coresa huidverzorgingslijn ook voor thuisgebruik mogen aanbieden in onze webshop.

coresa

Coresa Skincare & het geheim van de heilzame werking

Coresa is ontwikkeld vanuit de wetenschap en wél speciaal voor het herstellen van de acne huid, littekens of onreine huid. De formule is erop gericht het huidprobleem bij de bron aan te pakken en dus ver onder het huidoppervlak. Immers, Coresa weigert zich te beperken tot symptoombestrijding. Juist daarom bevatten alle producten actieve bestanddelen die ongekend goed weten door te dringen tot de diepere huidlagen. De formule van dit merk verwijdert juist daar de acne, dus diep onder het huidoppervlak. Bovendien weten de producten ongekend goed om de talgproductie te beperken tot een absoluut minimum.

 

Natuurlijke basis

Het merk Coresa is ontwikkeld door de wetenschap. Alle producten hebben een natuurlijke basis. Wij mogen één ingrediënt prijsgeven en dat is Salicylzuur. Dit zuur wordt gewonnen uit wintergroene bladeren van onder meer de berk. Juist omdat Coresa die natuurlijke basis heeft, zijn de producten geschikt voor bijna alle huidtypen en acne soorten.

 

Compleet Skincare programma

De wetenschap heeft een compleet Coresa Skincare programma ontwikkeld bestaande uit lotions, crèmes, moisturizers, cleaning en rejuvenating (huid verjongende) maskers. Alle producten zijn uitgebreid getest.

Huidtherapie met Coresa

Bent u benieuwd of Coresa u kan helpen met uw probleem van acne, littekens, onreine huid en grove poriën? Plan dan een vrijblijvende intake bij Huidzorg Royale. Onze medisch en cosmetisch opgeleide therapeute zal uw huid, huidstructuur en huidprobleem onderzoeken. En u, aan het einde van de intake, een persoonlijk behandelplan voorstellen. Bent u geschikt voor behandeling met Coresa, dan starten wij behandelingen in onze praktijk gedurende 2 tot 4 weken. U zult al snel merken dat uw huid zich verbluffend goed verbetert. Echter de Coresa-behandeling is wel zeer intensief: u zult uw huid wel moeten laten herstellen. U stimuleert dit herstel door Coresa- thuisproducten te gebruiken.

Plan uw vrijblijvende intake

Klik door naar alle informatie over Coresa huidtherapie

 

 

Coresa Skincare pakket voor thuisgebruik

Huidzorg Royale is geselecteerd voor exclusieve verkoop van Coresa-producten voor thuisgebruik. De thuisproducten zijn uitermate effectief voor herstel van de huid na welke intensieve huidtherapie dan ook. Huidzorg Royale biedt alle 6 de thuisgebruik producten:

  • Essential, Moisturizing (voedende) en Oil Absorbing (olie absorberende) lotions
  • Cleansing, Healing (herstel) en Rejuvenating (huid verjongende) maskers

 

Wij merken dat deze producten zelfs vanuit het buitenland worden besteld. Het gebruik van deze thuisproducten is essentieel voor de verbluffende huidverbetering van de Coresa huidtherapie.

Klik door naar Coresa in onze webshop