CORESA Skincare System

CORESA is een compleet programma tegen acnelittekens, onreine huid en grove poriën. CORESA heeft een uitstekende formule ontwikkeld voor het verwijderen van acne bij de bron, tot diep in het huidoppervlak. De producten bevatten actieve ingrediënten welke een acnehuid dusdanig verbeteren en talgproductie verminderen.

 

CORESA-lotions

De lotions en crèmes hebben een natuurlijke basis. Het belangrijkste ingrediënt is salicylzuur. Salicylzuur is een natuurlijke, veilige substantie die wordt gewonnen uit wintergroen bladeren, Berken en andere planten. CORESA-producten zijn geschikt voor bijna alle huidtypen, acnesoort en lichaamsdeel. De behandelingen zijn effectief en resultaten zijn snel zichtbaar. De methode is uitgebreid getest en onderzocht.

 

Wat houdt een CORESA-behandeling in bij Huidzorg Royale?

CORESA is een behandelmethode tegen bijna alle soorten acne, littekens, onreine huid en grove poriën. De behandeling bestaat uit twee onderdelen:

  1. Behandelingen in de praktijk in een tijdsverloop van 2-4 weken
  2. Gebruik van het thuispakket bestaand uit vijf producten

 

Intake voorafgaand aan CORESA-behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een uitgebreide intake plaats bij Huidzorg Royale om het probleem van de huid en de verwachting van de behandeling te bespreken. Er worden duidelijke foto’s gemaakt van de huid zodat u deze, samen met de huidtherapeute, na de behandeling kunt vergelijken.

 

DE behandeling stap voor stap

Om te beginnen wordt uw huid gereinigd en voorbereid met een speciale CORESA-lotion. De actieve ingrediënten in deze lotion beïnvloeden de doorlaatbaarheid van de huid en zorgen er samen voor dat verstopte poriën weer openen. Hierdoor worden onzuiverheden makkelijker verwijderd.

Vervolgens brengt de huidtherapeute een gelijkmatige laag actieve ingrediënten op de huid. Dit zet een peeling in gang, desinfecteert de huid, doodt bacteriën en activeert de doorbloeding in de huid en het lymfesysteem. CORESA trekt vet en onzuiverheden uit de huid. De huid wordt na-behandeld met de oil absorbing lotion en Moisturizer om verdere talgproductie te reduceren.

 

Stap 1: gebruik CORESA Cleansing Mask en de Essential Lotion

Het CORESA Cleansing Mask en de Essential Lotion reinigen en desinfecteren de huid en zorgen er samen voor dat verstopte poriën weer openen. Hierdoor kunnen onzuiverheden makkelijker worden verwijderd.

 

Stap 2: peeling met CORESA rejuvenating mask

Het CORESA Rejuvenating Mask heeft een peelende werking en trekt vet en onzuiverheden uit de huid.

 

Stap 3: gebruik van CORESA oil absorbing lotion

De Oil Absorbing Lotion reguleert overtollige talgproductie en trekt poriën samen zodat de huid er zachter uit gaat zien.

 

Stap 4: tot slot de CORESA Moisturizer

Gebruik de CORESA Moisturizer op waterbasis om het vochtgehalte van uw huid op peil te houden. De lichte, zure lotion zorgt ervoor dat nieuwe ontstekingen worden voorkomen.

coresa

CORESA-acnepakket

Na de behandeling bij Huidzorg Royale is het de bedoeling dat u de lotions uit het acnepakket aanschaft. Het thuisgebruik van deze specifieke producten is van essentieel belang voor een verbluffende verbetering van de huid gedurende de behandelperiode. De producten voor thuisgebruik reduceren talgproductie en verbeteren de acnehuid. De actieve ingrediënten brengen de talgaanmaak in balans en voorkomen dat er nieuwe acne ontstaat. Tevens wordt de verbetering/ het herstel van de huid ook ver na de behandeling, thuis verder gestimuleerd.

 

Verbluffende huid-verbetering en onderhouden van het resultaat

Na de eerste behandeling zult u vermindering zien van de acne: uw huid oogt rustiger. Dieper gelegen acne en mee-eters kunnen meer naar de oppervlakte schuiven en kan er tijdelijk sprake zijn van meer ontstekingen. Dit is een goed teken, want zo kunnen de dieper gelegen huid-verstoppingen worden verwijderd. De beste resultaten zijn zichtbaar nadat u een aantal behandelingen hebt ondergaan. Daarnaast is niet alleen de acne minder. Uw huid kleurt egaler, heeft minder onzuiverheden en zal zachter aanvoelen.

 

CORESA voorkomt aanmaak nieuwe acne

Het is echter wel belangrijk om vorming van nieuwe acne en mee-eters te voorkomen door de huid thuis te onderhouden en goed te beschermen. Daarnaast kunnen zowel interne als externe factoren de acne weer activeren. Wees hier bewust van en ga verstandig om met Uv-straling en verzorging van uw huid.

Onze adviezen voor uw huid na CORESA-behandeling

  1. Roodheid en lichte zwelling zijn normale bijverschijnselen. Mocht er eventueel roodheid, zwelling of irritatie optreden, neem dan direct contact op met Huidzorg Royale.
  2. Indien uw huid veel acne en mee-eters heeft, kunnen er tijdelijk meer puistjes ontstaan. Dit is echter een positief teken.
  3. Een niet goed gereinigde huid kan gedurende de thuisbehandeling ook een toename van pustels geven omdat alle gesloten onzuiverheden naar boven komen.
  4. Vermijd het uitknijpen of pulken aan de huid. Probeer niet aan de huid te komen of krabben. Hierdoor verhoog je het risico op irritaties, ontstekingen en hyperpigmentatie.
  5. Gebruik alleen de voorgeschreven producten voor thuisgebruik om optimale resultaten te behalen.
  6. Gebruik geen make-up direct na de behandeling door een huidtherapeute.
  7. Gebruik dagelijks een SPF. Bij overmatige blootstelling aan Uv-straling herhaalt u dit elke 2-3 uur. Langdurige blootstelling aan de zon en/of zonnebank MOET gedurende de behandelperiode vermeden worden.
  8. Onderga geen intensieve of irriterende behandelingen zoals harsen, laser of IPL op de dag van de CORESA-behandeling.

 

CORESA producten bestellen